search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:00
MENU CLOSE

Το «καρφί» Τσίπρα προς Μητσοτάκη για τον Ντουόρκιν: Προσοχή στα… τσιτάτα (Video)

09.07.2020 12:50
5110782.jpg
 
Την αναφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αμερικανό στοχαστή, Ρόναλντ Ντουόρκιν, σχολίασε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο που αφορά στις συγκεντρώσεις.
 
“Όταν κανείς αναγκάζεται να διαβάζει τσιτάτα που γράφουν οι λογογράφοι χωρίς να έχει διαβάσει τους συγγραφείς αυτών των τσιτάτων μπορεί να πάθει ζημιά, μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά” ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε λέγοντας πως έχει την αίσθηση ότι “ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να διαβάζει κρυφά”.
 
“Ωστόσο συμβαίνει κάτι διαφορετικό από αυτό. Απλά έχει επιλέξει λογογράφους, οι οποίοι έχουν θητεύσει στο χώρο της Αριστεράς ή της κεντροαριστεράς και διανθίζουν τις ομιλίες τους με συγγραφείς, τσιτάτα προσώπων που έχουν ιστορικό βάθος και βάρος για να δικαιολογήσει όμως ένα νομοσχέδιο το οποίο είναι εμπνεύσεως ανθρώπων οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατική παράδοση αλλά βρέθηκαν στα νιάτα τους, σε δύσκολες στιγμές για τον τόπο, πιο δεξιά και από τη δεξιά” σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή βίντεο: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33