search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:47
MENU CLOSE

Europa League: Οριστικά στο «Μολινό» ο επαναληπτικός Γουλβς-Ολυμπιακός

09.07.2020 13:17
Europa League: Οριστικά στο «Μολινό» ο επαναληπτικός Γουλβς-Ολυμπιακός - Media

 

Παρά τους φόβους που αρχικά είχαν εκφραστεί σχετικά με την ασφάλεια (εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού) της διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα για το Europa League ανάμεσα σε Γουλβς και Ολυμπιακό στην Αγγλία, τελικά αυτός θα γίνει κανονικά στη φυσική έδρα της Γουλβς. Ο υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος, έγραψε στο twitter πως το παιχνίδι θα γίνει στις 5 ή στις 6 Αυγούστου στο «Μολινό», την έδρα της αγγλικής ομάδας.

«Οι Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας παρείχαν γραπτές διαβεβαιώσεις στην UEFA,όμως αν κάτι αλλάξει μέχρι τις 5 Αυγούστου, τότε αυτόματα θα διεξαχθεί στη Γερμανία», ανέφερε το σχετικό «τιτίβισμα». Θυμίζουμε πως την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 στις 14.00) η UEFA έχει προγραμματίσει την κλήρωση για το Final 8 του Europa League, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας (Κολωνία, Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ και Γκέλσενκιρχεν).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46