search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02
MENU CLOSE

«Χέρι» στους Γερμανούς πολιτικούς από Μέρκελ

26.08.2012 16:57
«Χέρι» στους Γερμανούς πολιτικούς από Μέρκελ - Media

Να είναι πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις τους και να αποφεύγουν να μιλούν περί ελληνικής εξόδου από το ευρώ κάλεσε τα στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού η Άνγκελα Μέρκελ

Να είναι πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις τους και να αποφεύγουν να μιλούν περί ελληνικής εξόδου από το ευρώ κάλεσε τα στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού η Άνγκελα Μέρκελ, δύο μόλις 24ωρα μετά την επίσκεψη Σαμαρά στο Βερολίνο και τις εισηγήσεις του να σταματήσει η ρητορική εναντίον της Ελλάδας.

Σε συνέντευξή της στο ARD η γερμανίδα καγκελάριος , παραδέχτηκε ότι « η Ευρώπη βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της από την έναρξη της κρίσης πριν από τρία χρόνια» και για το λόγο αυτό κάλεσε τους γερμανούς πολιτικούς « να μετρούν τα λόγια τους πολύ προσεκτικά ».

Στην ερώτηση αν το ΔΝΤ θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, η γερμανίδα καγκελάριος απάντησε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02