search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:37
MENU CLOSE

Σέξι η Σαρλίζ Θερόν: Ποζάρει με πανωφόρι και μαύρο στηθόδεσμο (Photos | Video)

09.07.2020 14:08
Σέξι η Σαρλίζ Θερόν: Ποζάρει με πανωφόρι και μαύρο στηθόδεσμο (Photos | Video) - Media

 

Στη νέα φωτογράφισή της, η Σαρλίζ Θερόν είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ και αποδεικνύει ότι, πέρα από αξεπέραστη ομορφιά, μέσα της κρύβει κι έναν έντονο δυναμισμό!

Βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, χαρούμενη μαμά και μια πανέμορφη γυναίκα, η Σαρλίζ Θερόν φαίνεται να τα έχει όλα. Διαθέτει ωστόσο και έναν έντονο δυναμισμό, ο οποίος ξεχωρίζει σε ταινίες που της επιτρέπουν να τον εξωτερικεύσει, όπως το Mad Max, το Atomic Blonde και πιο πρόσφατα το The Old Guard. Η τελευταία ταινία, η οποία θα προβάλλεται από τις 10 Ιουλίου μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, ήταν η αφορμή για να φιλοξενηθεί στο digital εξώφυλλο του Entertainment Weekly.

Αποδεικνύοντας ότι το σέξι δεν πρέπει αναγκαστικά να είναι προκλητικό, η 44χρονη Σαρλίζ Θερόν φωτογραφίζεται φορώντας ένα παλτό με φτερά και από μέσα ένα διακριτικά σέξι, μαύρο σουτιέν. Εντυπωσιακή και γοητευτική, η διάσημη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια φορά κόκκινο κραγιόν που τονίζει ακόμα περισσότερο τον δυναμικό αισθησιασμό της φωτογράφισης.

Η ξανθιά ηθοποιός φωτογράφισε η ίδια τον εαυτό της, στην αυλή του σπιτιού της, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Με την άνεση που της χάρισε το παρελθόν της ως μοντέλο, εντυπωσιάζει σε κάθε λήψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

More backyard fun for @entertainmentweekly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33