search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 23:51
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Θρίλερ με τους Σέρβους τουρίστες στην Εύβοια – Πιθανή η υποχρεωτική επιστροφή τους

09.07.2020 14:29
Κορωνοϊός: Θρίλερ με τους Σέρβους τουρίστες στην Εύβοια - Πιθανή η υποχρεωτική επιστροφή τους - Media

 

Αναστάτωση επικρατεί στη Βόρεια Εύβοια αλλά και τη Λαμία, μετά την διάγνωση δύο νέων κρουσμάτων κοροναϊού σε ζευγάρι τουριστών από τη Σερβία.

Η κυβέρνηση εξετάζει την πιθανότητα να ζητήσει από τους Σέρβους τουρίστες σε Αιδηψό και Πευκί να επιστρέψουν στη χώρα τους, λόγω της αναστάτωσης που έχει προκληθεί στην περιοχή.

Από τη στιγμή που τα τεστ βγήκαν θετικά, σήμανε συναγερμός στο Νοσοκομείο Λαμίας, στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας αλλά και την Γενική Διεύθυνση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΣτΕ, που ξεκίνησε την ιχνηλάτηση των επαφών του ζευγαριού και κυρίως του εντοπισμού του οδηγού ταξί που τους μετέφερε.

Το μεσημέρι της Τετάρτης μετέβησαν στην Αιδηψό ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ για να ξεκινήσουν τα τεστ, στο πλαίσιο των οποίων θα εξεταστούν συνολικά 85 άτομα.

Με αγωνία αναμένουν τα αποτελέσματα τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και οι Σέρβοι τουρίστες.

Συνολικά 85 τεστ έκανε χθες, Τετάρτη (8/7) , ο ΕΟΔΥ στο ξενοδοχείο καραντίνας στην Αιδηψό.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Live News, η κυβέρνηση, εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει από όλους τους Σέρβους τουρίστες σε Αιδηψό και Πευκί να επιστρέψουν στη χώρα τους πριν ολοκληρώσουν το πρόγραμμα των διακοπών τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 23:49