search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Και επίσημα «ταγματασφαλίτες»

27.08.2012 08:31
oldphotos134604907155.jpg

«Τάγματα Ασφαλείας», τα οποία θα περιλάβουν τους «αλλοδαπούς εισβολείς εγκληματίες», συγκροτεί η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Οιχαλίας της Μεσσηνίας.

«Τάγματα Ασφαλείας», τα οποία θα περιλάβουν τους «αλλοδαπούς εισβολείς εγκληματίες», συγκροτεί η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Οιχαλίας της Μεσσηνίας. Αν μη τι άλλο, η Χρυσή Αυγή ξέρει να τιμά τις παραδόσεις και την καταγωγή της ακόμη και στην ονοματολογία. Επομένως τα μέλη της θα μπορούν να αποκαλούνται και επισήμως ταγματασφαλίτες χωρίς τον κίνδυνο παρεξηγήσεων. Τώρα ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας ταξίαρχος Βασίλης Γεωργακόπουλος μπορεί να δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την αστυνομία, αλλά ο εμπνευστής των τοπικών ταγμάτων, ένας απόστρατος αστυνομικός, πάει να του βάλει μπελάδες στο κεφάλι.

Για την ακρίβεια, του γράφει μεταξύ άλλων… απειλώντας ευθέως κρατικούς υπαλλήλους και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης: «Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας για τις πράξεις και για τις παραλείψεις των κρατικών οργάνων. Δυστυχώς φτάσαμε σήμερα στο σημείο να λέμε, κύριε Γεωργακόπουλε, “ό,τι κρατικό, αντεθνικό”. Συγκέντρωσε όλη την οργή σου, συσσώρευσε όλο το μίσος σου, για την ώρα της εκδικήσεως, που πολύ σύντομα έρχεται, εναντίον όλων αυτών που με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους σε οδήγησαν στην δυστυχία, στην κατάθλιψη, στην εξαθλίωση, στην ανασφάλεια και στον οικονομικό μαρασμό. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ποιοι είναι». Τι λέει επ’ αυτών ο Δένδιας;  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:33