search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Σύμβουλος του Σχοινά ο πρώην Κύπριος επίτροπος Χρ. Στυλιανίδης

10.07.2020 09:33
Απίστευτος Στυλιανίδης: Τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης στα δημόσια σχολεία δείχνουν τη... δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας (Video) - Media

 

Θέση στο πλευρό του αντιπροέδρου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής ο πρώην επίτροπος της Κύπρου Χρήστος Στυλιανίδης, καθώς εγκρίθηκε η σχετική απόφαση για πρόσληψη ειδικών συμβούλων που δεν θα έχουν όμως οργανική σχέση με την Επιτροπή.

Ετσι ο Σχοινάς προχωρά σε μία δυνατή συνεργασία, καθώς ο Χρήστος Στυλιανίδης είχε αναλάβει ως επίτροπος ουκ ολίγες «ειδικές αποστολές» στο τετράγωνο «Αγκυρα – Βερολίνο – Βρυξέλλες – Λευκωσία», ενώ ο χειρισμός του στην κρίση του Εμπολα και η δημιουργία του rescUE, όταν ήταν αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων του έδωσε ευρύτερα πόντους στην ευρωπαϊκή σκακιέρα.

Εμπειροι παρατηρητές, πάντως, σημειώνουν πως η συνεργασία Σχοινά – Στυλιανίδη δείχνει πως η γεωπολιτική σκακιέρα θα εξακολουθήσει να είναι για καιρό στην πρώτη γραμμή κρούσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:59