search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:19
MENU CLOSE

Ρ. Χρηστίδου: Να μου ζητήσει συγγνώμη ο Ψαριανός και να κατεβάσει την ανάρτηση

12.07.2020 13:38
Χρηστίδου: Τα backstage της φωτογράφισης, τα τεστ για Covid-19 και οι αποκαλύψεις (Video) - Media

 

Να διαγράψει την ανάρτησή του στο Facebook και να ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό της, καλεί η Ραλλία Χρηστίδου τον Γρηγόρη Ψαριανό. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί πως σε διαφορετική περίπτωση αύριο Δευτέρα θα κινήσει σε βάρος του νομικές ενέργειες. 

Σε ανάρτησή της η Ραλλία Χρηστίδου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την . Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του».

Πρόκειται για τη φωτογραφία προϊόν φωτομοντάζ που διακίνηθηκε στο διαδίκτυο και εμφανίζει τη Ραλλία Χρηστίδου στο βήμα της Βουλής με σακάκι και από μέσα μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18