search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα: Πώς έμαθε ότι είναι υιοθετημένη

12.07.2020 20:27
Η εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα: Πώς έμαθε ότι είναι υιοθετημένη - Media

 

Για τη στιγμή που έμαθε πως είναι υιοθετημένη, τη σχέση της με τους θετούς της γονείς, αλλά και την αναδοχή από της από τον πρώτο ξάδελφο του πατέρα της μίλησε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση. 

«Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Το ποια είμαι σήμερα, έχει διαμορφωθεί βάσει αυτών των εμπειριών», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός στην εκπομπή «Προσωπικά

«Είπα ότι είμαι υιοθετημένη γιατί ήθελα να εκπροσωπήσω παρόμοιες περιπτώσεις είτε ατόμων που έχουν υιοθετηθεί είτε γονέων που έχουν προχωρήσει σε υιοθεσία», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα και στη συνέχισε συγκινημένη: «Το τραύμα δεν οφείλεται στην υιοθεσία αλλά στο ψέμα. Ένιωσα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου όταν ανακάλυψα ότι μου έκρυβαν την αλήθεια. Κατά τη διάρκεια συνέλευσης πολυκατοικίας συνδιαλεγόταν η μαμά μου για ένα θέμα επειδή ήταν καινούργια στην πολυκατοικία και ενώ είχαν ανάψει τα αίματα και ενώ επέστρεφα από το σχολείο είπε η μαμά μου “Νίκο το παιδί” και τότε εκείνη η γυναίκα είπε. “Σιγά μωρή από το …. το έβγαλες” και ακολούθησε σιωπή και διαλύθηκε η συνέλευση. Ο καθένας μπήκε στα σπίτια του σα να μη συνέβαινε τίποτα. Κι όταν επέστρεψα στο σπίτι δεν έπρεπε να κλάψω ούτε να στενοχωρηθώ. Ήταν από τα ζωτικά τους ψέμματα κι εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν μου εξήγησε κανείς. Δεν δικαιολόγησε κανείς τον σεισμό που έπαθα ψυχολογικά. Εγώ έπρεπε να είμαι πολύ ευχαριστημένη”.

Όπως εξομολογήθηκε δεν έγινε ποτέ παιδί των πραγματικών γονιών της, ούτε τη διεκδίκησαν. “Είμαι ευτυχής που με δώσανε και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Που έμαθα γράμματα γιατί τα άλλα παιδιά τους μόνο το Δημοτικό τελείωσαν” είπε η ηθοποιός και στη συνέχεια δακρυσμένη απάντησε στην ερώτηση της Κατρίτση αν της λείπει που δεν απέκτησε ποτέ “ρίζες” ότι “Είναι μερικά πράγματα που τα απαγορεύεις στον εαυτό σου”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07