search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:03
MENU CLOSE

Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη τυχαία στον δρόμο – Οι γονείς μου δε με διεκδίκησαν ποτέ» (Video)

13.07.2020 08:37
Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη τυχαία στον δρόμο – Οι γονείς μου δε με διεκδίκησαν ποτέ» (Video) - Media

 

Στο θέμα της υιοθεσίας της αλλά και στον άκομψο τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε στα δώδεκά της χρόνια, ένα τόσο σημαντικό γεγονός για την ίδια αναφέρθηκε η Χρύσα Ρώπα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή “Προσωπικά”.

«Το τραύμα δεν οφείλεται στην υιοθεσία, οφείλεται στο ψέμα. Όταν ανακάλυψα ότι μου έκρυβαν την αλήθεια, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Οι γονείς μου με έδωσαν για υιοθεσία στον πρώτο ξάδελφο του πατέρα μου. Το έμαθα στα 12 μου χρόνια και μάλιστα με άσχημο τρόπο, απότομα. Στο δρόμο το έμαθα, όχι από τους ίδιους. Συνδιαλεγόταν η μαμά μου για ένα θέμα, γιατί ήμασταν καινούργιοι στην πολυκατοικία, και είχαν… ανάψει τα αίματα και έμπαινα εγώ μέσα και είπε η μαμά μου “Νίκο, το παιδί” και είπε αυτή αυτό που έπρεπε να πει.

Δεν μου εξήγησε κανείς, δεν δικαιολογήθηκε κανείς… Έπαθα “σεισμό” ψυχολογικά. Δεν υπήρχε καμία κατανόηση πάνω σε αυτό. Εγώ έπρεπε να είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έβλεπα την αδελφή μου που ήμασταν δίδυμες, αλλά δεν καταλάβαινα. Όταν το έμαθα, δεν πήγα στη βιολογική μου μητέρα να τη ρωτήσω γιατί με έδωσε γιατί ούτε αυτοί με διεκδίκησαν ποτέ. Είχαν μια περίεργη περηφάνια, δεν θα ζητούσαν πίσω το παιδί που έδωσαν», είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:03