search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:00
MENU CLOSE

Το λιμενικό διέψευσε τα περί τουρκικών αλιευτικών που ψάρευαν στη… Μύκονο: «Προστατεύονται από τον καιρό» (Video)

13.07.2020 08:56
Το λιμενικό διέψευσε τα περί τουρκικών αλιευτικών που ψάρευαν στη... Μύκονο: «Προστατεύονται από τον καιρό» (Video) - Media

 

Mε ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα διευκρινίζει ότι τα τουρκικά αλιευτικά που βρίσκονται σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταφέρουν ιχθυοκλωβούς με αλίευμα από τη θάλασσα της Μεσογείου με προορισμό την Τουρκία, αλλά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αναγκάστηκαν να προστατευθούν από τον καιρό, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος εξέδωσε την ανακοίνωση αυτή προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια σχετικά με δημοσιεύματα περί δήθεν αλίευσης από αλιευτικά σκάφη σημαίας Τουρκίας εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα «τα εν λόγω σκάφη κινούνται με πολύ μικρή ταχύτητα και μόλις βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες θα κατευθυνθούν στον τελικό προορισμό τους, που είναι τα έναντι Τουρκικά παράλια. Κατά συνέπεια, δεν τίθεται κανένα θέμα αλίευσης από Τουρκικά αλιευτικά σκάφη, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων».

Να σημειωθεί ότι κάποια ελληνικά μέσα ενημέρωσης έφτασαν σε τέτοιο σημείο υπερβολής που μίλησαν για… εισβολή τουρκικών αλιευτικών σκαφών σε ελληνικά χωρικά ύδατα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15