search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:56
MENU CLOSE

Αχαία – κορωνοϊός: Νέες εικόνες συνωστισμού από beach bar – Φώναζαν «δεν υπάρχει ιός» (Video)

13.07.2020 09:22
Αχαία - κορωνοϊός: Νέες εικόνες συνωστισμού από beach bar – Φώναζαν «δεν υπάρχει ιός» (Video) - Media

 

Είναι προφανές ότι παρά την παρέλαση κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών στην τηλεόραση και παρά τα φούμαρα που λένε για την ευλαβική τήρηση των μέτρων σε επιχειρήσεις, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Πολίτες και αρκετοί επιχειρηματίες της εστίασης δεν δίνουν δεκάρα για τον ιό, τη διασπορά και οτιδήποτε άλλο όπως φαίνεται και από τις τελευταίες εικόνες από beach bar στην Αχαΐα.

Στα βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr, ο συνωστισμός προκλήθηκε εξαιτίας της παρουσίας ενός hip hop καλλιτέχνη.

Οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ ήταν εκείνοι που ανάρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα σοσιαλ μίντια για να δείξουν προφανώς ότι το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά και οι πελάτες τους πέρασαν καλά ενόψει της επόμενης εκδήλωσης την ερχόμενη Κυριακή. 

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι παριστάμενοι φώναζαν «δεν υπάρχει ιός” μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ».

Έχει γίνει πια σαφές και στον πιο αφελή ότι με την είσοδο χιλιάδων τουριστών, με πανηγύρια, beach bars, πάρτι κλπ οδεύουμε ολοταχώς σε σημαντική έξαρση της νόσου στην Ελλάδα.

Ουδείς από τους αρμοδίους ωστόσο ομιλεί τη γλώσσα της αλήθειας. Θα μπορούσαν να πουν στο λαό ΄τι τα πήγαμε καλά στην καραντίνα, αλλά για να μην διαλυθεί τελείως η οικονομία πρέπει να ρισκάρουμε πολύ με τον τουρισμό και την εστίαση.

Αντ’ αυτού βλέπουμε και ακούμε καθημερινά στις τηλεοράσεις για την λήψη «όλων των απαραίτητων μέτρων», τους «σαρωτικούς ελέγχους» και τα «βαριά πρόστιμα» που μάλλον δεν αποθαρρύνουν κανένα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:55