13/08/2020 22:50:49

Μπεν Στίλερ: Δεν θα κόψω τη σκηνή με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Zoolander

Μπεν Στίλερ: Δεν θα κόψω τη σκηνή με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Zoolander - Media

 

Ο Μπεν Στίλερ είπε ότι έχει αντισταθεί στις επιθυμίες να αφαιρεθεί η εμφάνιση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από την ταινία «Zoolander» του 2001.

«Άνθρωποι ζήτησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πουν,”Θα ​​πρέπει να κόψετε τον Ντόναλντ Τραμπ από το Zoolander”», δήλωσε ο 54xronow Στίλερ, 54 ετών, στο The New Abnormal.

Στην κωμωδία, ο Τραμπ και η πλέον σύζυγος Μελάνια ήταν σε μια σκηνή που έλαβε χώρα στα βραβεία μόδας VH1 στη Νέα Υόρκη, σε συνέντευξη στο κόκκινο χαλί.

Ο τότε μελλοντικός πρόεδρος είπε στην ταινία, «Χωρίς τον Derek Zoolander, το μόντελινγκ ανδρών δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα».

Ο Στίλερ είπε στο podcast: «Το τραβήξαμε στα πλέον αδύναμα βραβεία μόδας VH1… και καθώς οι άνθρωποι ερχόταν στο κόκκινο χαλί, τους τραβήξαμε στην άκρη και τους ζητήσαμε να μιλήσουν για τον Derek Zoolander, και έτσι ο Trump και η Melania το έκαναν».

Ο Στίλερ, ο οποίος σκηνοθέτησε, παρήγαγε και έπαιξε τον ρόλο του Derek Zoolander στην κινηματογραφική ταινία, είπε ότι κρατούσε την ταινία ανέπαφη, καθώς αντανακλούσε αυτό που συνέβαινε εκείνη την εποχή.

Ο Τραμπ ήταν τότε ένα βασικό στοιχείο της Νέας Υόρκης.

«Υπήρχαν τόσες πολλές ταινίες που είχαν μια ανόητη εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ, αντιπροσώπευε ένα συγκεκριμένο πράγμα», δήλωσε ο Στίλερ για τον Τραμπ.

Ο Τραμπ, ο οποίος είχε το παρατσούκλι The Donald εκείνη την εποχή, είχε επίσης κάνει εμφανίσεις σε ταινίες όπως το Home Alone 2: Lost in New York, The Little Rascals, Eddie και Two Weeks Notice, καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το The Fresh Prince of Bel Air, Suddenly Susan και The Drew Carey Show.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.