search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Μπεν Στίλερ: Δεν θα κόψω τη σκηνή με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Zoolander

13.07.2020 14:21
Μπεν Στίλερ: Δεν θα κόψω τη σκηνή με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Zoolander - Media

 

Ο Μπεν Στίλερ είπε ότι έχει αντισταθεί στις επιθυμίες να αφαιρεθεί η εμφάνιση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από την ταινία «Zoolander» του 2001.

«Άνθρωποι ζήτησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πουν,”Θα ​​πρέπει να κόψετε τον Ντόναλντ Τραμπ από το Zoolander”», δήλωσε ο 54xronow Στίλερ, 54 ετών, στο The New Abnormal.

Στην κωμωδία, ο Τραμπ και η πλέον σύζυγος Μελάνια ήταν σε μια σκηνή που έλαβε χώρα στα βραβεία μόδας VH1 στη Νέα Υόρκη, σε συνέντευξη στο κόκκινο χαλί.

Ο τότε μελλοντικός πρόεδρος είπε στην ταινία, «Χωρίς τον Derek Zoolander, το μόντελινγκ ανδρών δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα».

Ο Στίλερ είπε στο podcast: «Το τραβήξαμε στα πλέον αδύναμα βραβεία μόδας VH1… και καθώς οι άνθρωποι ερχόταν στο κόκκινο χαλί, τους τραβήξαμε στην άκρη και τους ζητήσαμε να μιλήσουν για τον Derek Zoolander, και έτσι ο Trump και η Melania το έκαναν».

Ο Στίλερ, ο οποίος σκηνοθέτησε, παρήγαγε και έπαιξε τον ρόλο του Derek Zoolander στην κινηματογραφική ταινία, είπε ότι κρατούσε την ταινία ανέπαφη, καθώς αντανακλούσε αυτό που συνέβαινε εκείνη την εποχή.

Ο Τραμπ ήταν τότε ένα βασικό στοιχείο της Νέας Υόρκης.

«Υπήρχαν τόσες πολλές ταινίες που είχαν μια ανόητη εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ, αντιπροσώπευε ένα συγκεκριμένο πράγμα», δήλωσε ο Στίλερ για τον Τραμπ.

Ο Τραμπ, ο οποίος είχε το παρατσούκλι The Donald εκείνη την εποχή, είχε επίσης κάνει εμφανίσεις σε ταινίες όπως το Home Alone 2: Lost in New York, The Little Rascals, Eddie και Two Weeks Notice, καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το The Fresh Prince of Bel Air, Suddenly Susan και The Drew Carey Show.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24