search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:17
MENU CLOSE

Ευχάριστη ανταπόκριση

28.08.2012 15:27
Ευχάριστη ανταπόκριση  - Media

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Πρόσφατα έλαβε χώρα μια περίεργη συναυλία.Οι φορείς της απαίτησαν από το Κοινό να μην πληρώσει εισητήριο,μα να φέρει μαζί του ένα μπουκάλι γάλα ή ένα Καρβέλι ψωμί.

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Πρόσφατα έλαβε χώρα μια περίεργη συναυλία.Οι φορείς της απαίτησαν από το Κοινό να μην πληρώσει εισητήριο,μα να φέρει μαζί του ένα μπουκάλι γάλα ή ένα Καρβέλι ψωμί.Σας πληροφορούμε ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική.Στο τέλος δημιουργήθηκε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου τραγουδιστές και θεατές τραγουδούσαν για την αγάπη και την αδικία του μνημονίου. `Οποιοι νόμιζαν ότι οι καλλιτέχνες είναι χωρίς αισθήματα,έκαναν λάθος.Είναι και Αυτοί άνθρωποι και κατά καιρούς προσπαθούν να δείξουν τη συμπαράσταση τους Στους φτωχούς και τους άπορους.Το αποτέλεσμα είναι οι διάφορες συναυλίες να Γίνονται πομποί διάδοσης των καθημερινών προβλημάτων των Ελλήνων στους Πολιτικούς και επιχειρηματίες.

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11