search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:46
MENU CLOSE

Λαμία: Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού (Photos/Video)

14.07.2020 05:51
Λαμία: Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού (Photos/Video) - Media

 

Άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά τα ξημερώματα της Τρίτης στο αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Γ. Γκίζα, φίλου και συναδέλφου του Αρχιφύλακα Μ. Γκαλιμάνη, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Κουβέλα Στυλίδας τον Φεβρουάριο του 2015.

Το αυτοκίνητο ήταν στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όπου ο πρώην αρχιφύλακας διαμένει με την οικογένειά του στη Λαμία. Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, οι ένοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ακούγοντας τον ήχο έκρηξης, ενώ πυκνοί καπνοί “έπνιξαν” τα διαμερίσματα.

Από τις φλόγες, εκτός από το αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα υπέστησαν ζημιές ένα ακόμη αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα.

“Υπήρχαν απειλές”

Ο Γιώργος Γκίζας την ώρα του έγινε ο εμπρησμός είχε υπηρεσία στις φυλακές Δομοκού. Ενημερώθηκε από τη σύζυγό του για την επίθεση και αμέσως έφτασε στη Λαμία, όπου ακόμα οι πυροσβέστες έσβηναν τη φωτιά από το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Όλοι το ήξεραν ότι είμαι στόχος. Υπήρχαν απειλές. Όλοι τα γνωρίζουν αυτά και υπάρχουν και έγγραφα στις Αρχές που το επιβεβαιώνουν. Κανείς δεν ασχολήθηκε» είπε στο LamiaReport ο πρώην αρχιφύλακας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15