search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:19
MENU CLOSE

Σαρλίζ Θερόν: Μαθαίνω στις μαύρες κόρες μου για την αδικία του ρατσισμού

14.07.2020 14:40
Σαρλίζ Θερόν: Μαθαίνω στις μαύρες κόρες μου για την αδικία του ρατσισμού - Media

 

Η Charlize Theron είπε ότι διδάσκει τις δύο μικρές μαύρες κόρες της για τη φυλετική αδικία, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Jimmy Fallon, ρώτησε την 44χρονη Charlize στο The Tonight Show αν είχε συνομιλίες σχετικά με το κίνημα Black Lives Matter με την 8χρονη Jackson, οκτώ και την 5χρονη August.

Μιλώντας από το σπίτι της στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, είπε: «Ναι, νομίζω ότι είναι σημαντικό. Την ημέρα που έγινα γονέας, ορκίστηκα ότι θα τους έλεγα πάντα την αλήθεια με τρόπο που να μπορούν να τη χειριστούν».

Η Σαρλίζ είπε ότι ήθελε τις υιοθετημένες κόρες της να γνωρίζουν τι συνέβη στον Τζορτζ Φλόιντ και σε άλλους μαύρους θύματα αστυνομικής βίας, παρόλο που «θα τους έκανε να μεγαλώσουν γρηγορότερα από ό, τι θα γινόταν».

Είπε: «Είναι πολύ σημαντική στιγμή για να μην είναι απόλυτα διαφανής»

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι οι συνομιλίες τους ήταν «σπαρακτικές στην αρχή» και έγιναν συναισθηματικές όταν τους εξηγούσε.

Είπε ότι οι κόρες της ανταποκρίθηκαν θετικά με το να γίνουν «πολύ δραστήριες στη διαμαρτυρία» και έδειξαν σημάδια ότι θα συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία κατά της φυλετικής αδικίας.

«Έχουν μεγαλώσει από αυτό και έχουν γίνει λίγοι πολεμίστριες από μόνες τους», είπε η Charlize.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:18