search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Η θυρωρός «καίει» την Αμπερ Χερντ: Δεν τη χτύπησε ο Τζόνι Ντεπ, αλλά ο Ελον Μασκ (Photos)

14.07.2020 14:57
Η θυρωρός «καίει» την Αμπερ Χερντ: Δεν τη χτύπησε ο Τζόνι Ντεπ, αλλά ο Ελον Μασκ (Photos) - Media

 

Οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν γίνει από δύο μέλη του προσωπικού που εργαζόταν στο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου ο Τζόνι Ντεπ ζούσε με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, στον 13ο όροφο. Μάλιστα, η υπεύθυνη του θυρωρείου Τρίνιτι Εσπάρτζα είπε ότι δεν είδε τραυματισμούς στο πρόσωπο της Άμπερ Χερντ, αφότου ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους στις 21 Μαΐου 2016.

Τι κατέθεσε η υπεύθυνη του θυρωρείου

Η κυρία Εσπάρτζα, που ήταν ιδιοκτήτρια του θυρωρείου, είπε ότι έβλεπε την Άμπερ Χερντ σχεδόν κάθε μέρα όλη την εβδομάδα μετά την υποτιθέμενη επίθεση με το τηλέφωνο και πως η ηθοποιός «δεν είχε κανένα σημάδι στο πρόσωπό της». Στις 25 Μαΐου 2016, μάλιστα, η Εσπάρτζα συνεχάρη την ηθοποιό λέγοντας πως το «δέρμα της φαινόταν άψογο» και τη ρώτησε τι ενυδατική κρέμα χρησιμοποιούσε.

Στη συνέχεια, στις 27 Μαΐου -έξι ημέρες μετά την υποτιθέμενη επίθεση του Τζόνι Ντεπ- είδε την Άμπερ Χερντ με «ένα κόκκινο σημάδι κάτω από το δεξί της μάτι» ενώ έδειχνε θλιμμένη. Στη συνέχεια εξέτασε τα πλάνα ασφαλείας, ξεκινώντας από τις 21 Μαΐου, «βλέποντας τη Χερντ σε ένα πλήθος βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, κάθε μέρα της επόμενης εβδομάδας». Και πρόσθεσε: «Μεγέθυνα το πρόσωπο της Άμπερ Χερντ για να δω το βίντεο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Δεν είδα μώλωπες, γδαρσίματα, πρήξιμο, κόκκινα σημάδια ή οποιουδήποτε άλλου είδους τραυματισμούς».

Η θυρωρός ισχυρίζεται ότι λίγες εβδομάδες αργότερα -Ιούνιο ή αρχές Ιουλίου- είδε τον Έλον Μασκ να κατεβαίνει στη ρεσεψιόν γύρω στις 9 το πρωί «και έμοιαζε σαν να ξύπνησε μόλις με ανακατωμένα μαλλιά». Λέει ότι ο συνάδελφός της είπε πως ο Έλον Μασκ επισκεπτόταν την Άμπερ Χερντ αργά τα βράδια για περισσότερο από έναν χρόνο, όταν ο Τζόνι Ντεπ έλειπε εκτός πόλης.

Την ίδια μέρα που είδε τον Έλον Μασκ, η Άμπερ Χερντ κατέβηκε αργότερα και είχε «τρεις μικρούς μώλωπες στον λαιμό της και δύο τσιρότα στο χέρι της», καθώς και ένα «αχνό σημάδι στο αριστερό της μάγουλο, κάτω από το μάτι».

Η υπεύθυνη του θυρωρείου κατέθεσε στοιχεία στο Ανώτατο Δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης από το Λος Άντζελες, στη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, που λέει ότι ήταν βίαιος απέναντι στην πρώην σύζυγό του.

Ο 57χρονος Τζόνι Ντεπ μήνυσε τις εφημερίδες του ομίλου News Group, τους εκδότες της The Sun και τον αρχισυντάκτη Νταν Γούτον για ένα άρθρο του 2018 που τον αναφέρει ως «βίαιο σύζυγο», με την Άμπερ Χερντ ως τον κύριο μάρτυρα να ισχυρίζεται πως κακοποιήθηκε σωματικά και συναισθηματικά κατά τη διάρκεια της θυελλώδους τριετούς σχέσης τους.

Αξιωματικός ασφαλείας του κτιρίου μιλά για τις επισκέψεις του Έλον Μασκ στο διαμέρισμα του ζευγαριού

Εκτός όμως από την υπεύθυνη του θυρωρείου, και ο Αλεξάντρο Ρομέρο, αξιωματικός ασφαλείας του κτιρίου, αναμένεται να καταθέσει υπέρ του Τζόνι Ντεπ αυτή την εβδομάδα στο δικαστήριο, πως ο Έλον Μασκ επισκεπτόταν την Άμπερ Χερντ αργά το βράδυ «αρκετές φορές την εβδομάδα» ενώ ο Ντεπ έλειπε από το σπίτι, με το προσωπικό να πιστεύει πως ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός είχαν σχέση. Θα πει επίσης πως ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ έφτανε συνήθως γύρω στις 11 το βράδυ και δεν έφευγε προτού τελειώσει η βάρδιά του στη μία μετά τα μεσάνυχτα.


Η Άμπερ Χερντ υπήρξε ζευγάρι με τον Έλον Μασκ. Και οι δυο τους έχουν ισχυριστεί πως ήρθαν πιο κοντά έναν μήνα μετά τον χωρισμό της από τον Τζόνι Ντεπ
Οι δηλώσεις των δύο αυτών υπαλλήλων του συγκροτήματος διαμερισμάτων υποβλήθηκαν αρχικά ως μέρος μιας χωριστής υπόθεσης για αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων που ζήτησε ο Τζόνι Ντεπ από την Άμπερ Χερντ στις ΗΠΑ, σχετικά με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής κακοποίησης. Αλλά οι μαρτυρίες τους αποδείχθηκαν τόσο ισχυρές που η νομική ομάδα του ηθοποιού στηρίζεται σε αυτές για την υπόθεση εναντίον της The Sun.

Τι συνέβη στον υποτιθέμενο καβγά

Όσο για την τωρινή υπόθεση, όπως έγινε γνωστό ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ είχαν μια απίστευτη διαφωνία τον Απρίλιο του 2016, αφού ο ηθοποιός είχε καθυστερήσει σε μια επαγγελματική συνάντηση και έφτασε αργοπορημένος κατά δύο ώρες στο πάρτι γενεθλίων της πρώην συζύγου του. Ο ηθοποιός είχε λάβει άσχημα νέα για τα οικονομικά του και κάπνισε κάνναβη για να ανακουφίσει λίγο το άγχος του. Η Σάσα Γουάς, που εκπροσωπεί την The Sun, ισχυρίστηκε πως ο Τζόνι Ντεπ έριξε ένα μπουκάλι σαμπάνια στην Άμπερ Χερντ προτού αφήσει ένα σημείωμα που έγραφε : «Καλά γ@@@@@ γενέθλια» και πήγε για ύπνο.

Η ντροπιαστική φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ που χρησιμοποιήθηκε ως πειστήριο στο δικαστήριο και τον δείχνει μεθυσμένο και υπό την επήρεια ναρκωτικών

Ο Τζόνι Ντεπ είπε στο δικαστήριο ότι αποφάσισε να χωρίσει με την Άμπερ Χερντ μετά την φερόμενη αφόδευσή της στο κρεβάτι τους εκείνο το βράδυ «ως αστείο». Ο ηθοποιός έφυγε από το διαμέρισμα εκείνο το πρωί και επέστρεψε στην ιδιοκτησία στις 21 Μαϊου με δύο μέλη του προσωπικού του ασφαλείας για να παραλάβει τα υπάρχοντά του. Σύμφωνα με την Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ πήγε στο διαμέρισμα «μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών», και αφού εξοργίστηκε, της έριξε ένα κινητό τηλέφωνο με δύναμη, χτυπώντας την στην δεξιά πλευρά του προσώπου της. Ο Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς αυτούς στο δικαστήριο. Η Μελίσα Σάεντζ, αστυνομικός που έφτασε στο ρετιρέ του Λος Άντζελες μετά το φερόμενο περιστατικό, «δεν είδε κανέναν τραυματισμό» όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.

Ο Κορνήλιους Χάρελ, ένας εκ των θυρωρών, εργαζόταν στην ρεσεψιόν εκείνο το απόγευμα μετά την υποτιθέμενη επίθεση στις 21 Μαΐου. Οι δικηγόροι του Ντεπ λένε ότι οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου τον δείχνουν να πηγαίνει με την Άμπερ Χερντ στο ταχυδρομείο για να παραλάβει ένα πακέτο που της είχε αποσταλεί. Ο ίδιος κατέθεσε πως «δεν είχε μώλωπες, γδαρσίματα, γρατσουνιές ή πρήξιμο στο πρόσωπό της» και πως – σύμφωνα με τα λεγόμενά του – εντυπωσιάστηκε από το πόσο «όμορφη, λαμπερή και ανανεωμένη» έδειχνε.

Πολλοί μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο πως αποκλείεται ο Τζόνι Ντεπ να χτύπησε ποτέ την Άμπερ Χερντ

Από την πλευρά του ο αξιωματικός ασφαλείας του κτιρίου, Αλεσάντρο Ρομέρο, κατέθεσε πως την Δευτέρα ή την Τρίτη μετά την υποτιθέμενη επίθεση, η Άμπερ Χερντ του ζήτησε να την συνοδεύσει στο διαμέρισμα καθώς φοβόταν πως υπήρξε απόπειρα διάρρηξης. Ο ίδιος συμφώνησε και καθ’ ολη την διάρκεια αυτής της αλληλεπίδρασης, ο Ρομέρο είπε ότι έβλεπε πεντακάθαρα το πρόσωπό της και δεν είδε κανένα σημάδι τραυματισμού» σύμφωνα με τους δικηγόρους του Τζονι Ντεπ. Μάλιστα, κατέθεσε πως «δεν μπορούσε να πιστέψει» τους ισχυρισμούς της για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, λένε οι δικηγόροι του ηθοποιού. «Είδαμε τις ειδήσεις και τις φωτογραφίες… και την επόμενη μέρα την είδα και είπα ‘Έλα τώρα, αλήθεια;’» είπε ο Ρομέρο στην κατάθεσή του. Οι φωτογραφίες που είδε έδειχναν την Άμπερ Χερντ με «ένα μεγάλο σημάδι κάτω από το μάτι της, στο μάγουλό της» αλλά ο ίδιος δεν είχε δει κάτι τέτοιο.

Φίλος του ζευγαριού αποκαλύπτει πως η Άμπερ Χερντ που είπε ότι όλα είναι σχεδιασμένα από τους δικηγόρους της
Κατάθεση όμως έδωσε και ο Ισαάκ Μπαρούκ, ένας φίλος και γείτονας του ζευγαριού, που λέει πως το πρωί μετά την υποτιθέμενη επίθεση, η Άμπερ Χερντ του παραπονέθηκε πως ο Τζόνι Ντεπ την είχε χτυπήσει. Ενώ «τέντωσε το λαιμό της» για να του δείξει τους φερόμενους τραυματισμούς της» είπε ότι δεν μπορούσε να δει τίποτα, και συνέχισε να την συναντά κατά την διάρκεια της εβδομάδας χωρίς ύποπτα σημάδια στο πρόσωπό της.

Ο Μπαρούκ είπε ότι παρηγόρησε την Άμπερ Χερντ μερικές ημέρες μετά γιατί ήταν «αναστατωμένη με τους ισχυρισμούς της για ψευδείς κακοποιήσεις» σύμφωνα με την αγωγή. «Η Άμπερ τότε μου είπε ότι δεν ήθελε τίποτα από τον Τζόνι και πως οι δικηγόροι της ήταν εκείνοι που τα έκαναν όλα αυτά» κατέθεσε.

Η σχέση της Άμπερ Χερντ και του Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ και η Άμπερ Χερντ ήταν ζευγάρι για έναν χρόνο, προτού τελικά χωρίσουν οριστικά στα τέλη του 2017 με τους δυο τους να υποστηρίζουν πάντα πως η σχέση τους ξεκίνησε μετά τον χωρισμό της με τον Τζόνι Ντεπ. Αλλά ερωτηθείς στο δικαστήριο ο Ρομέρο γιατί του έκαναν εντύπωση οι επισκέψεις του Έλονο Μασκ στο διαμέρισμα, απάντησε: «Δεν το έβλεπα σωστό… Επειδή ήταν αργά το βράδυ».

Μετά από πίεση από την πλευρά του δικαστηρίου, ο αξιωματικός ασφαλείας πρόσθεσε: «Λοιπόν είναι γυναίκα, κι αυτός άνδρας. Και οι δύο μόνοι τους στο επάνω όροφο ενώ γνωρίζει ότι είναι παντρεμένη. Δεν ξέρω προσωπικά τον Έλον Μασκ. Δεν ξέρω τίποτα για την προσωπική του ζωή».

Ο Ρομέρο αποκάλυψε επίσης ότι συζήτησε τις επισκέψεις του Έλον Μασκ με την κυρία Εσπάρτζα. Όπως είπε: «Της είπα ότι μου φαινόταν πολύ κακό όταν είδα τον επιχειρηματία να πηγαίνει στο ρετιρέ όταν ο Τζόνι Ντεπ δεν ήταν στο σπίτι».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:53