search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:21
MENU CLOSE

Η Έλενα Ακρίτα «καρφώνει» τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Δομημένος δημόσιος λόγος που συνειδητα εκφράζει την ακροδεξιά ιδεολογία του»

14.07.2020 15:02
Ακρίτα: Μάντεψε Άδωνι που χρωστάς 625.000 στις τράπεζες, ποια έφερε στην Ελλάδα και το τελευταίο σεντ - Media

 

Μια δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τους συλληφθέντες κατά τα επεισόδια έξω από τη Βουλή, όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις έδωσε την ευκαιρία στη γνωστή δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα για ένα καυστικό σχόλιο σχετικά με το λόγο του υπουργού.

Συγκεκριμένα, ο Ά. Γεωργιάδης, μιλώντας για τους συλληφθέντες -λίγες ώρες πριν την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι- μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 είχε πει μεταξύ άλλων, ότι «δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα και οι γονείς που τα κάναν έτσι. Αυτή την ώρα σε αυτή την κρίση πάνε και κάνουν αυτά τα πράγματα», συμπληρώνοντας ότι «πήγε ο άλλος και έλεγε στο παιδί του ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει “ντρόπιασες το σπίτι μου”».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του υπουργού, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο Facebook: «Κακώς χαρακτηρίζεται ως “παραλήρημα” η δήλωση Γεωργιαδη ότι ο νεαρός Κώστας που μπήκε στη Νομικη “ντρόπιασε το σπίτι του”. Ας μην ψάχνουμε ελαφρυντικα εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν είναι παραλήρημα: είναι ένας δομημένος δημόσιος λόγος που συνειδητα εκφράζει την ακροδεξιά ιδεολογία του αντιπροέδρου της ΝΔ».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17