search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27
MENU CLOSE

Πιστή καμήλα περπάτησε μόνη 7 μερόνυχτα στην έρημο για να βρει τα αφεντικά της που είχε χάσει (video)

14.07.2020 15:13
Σπάνιο βίντεο απαθανατίζει μια καμήλα – Αλμπίνο τη μοναδική στο είδος της να πίνει νερό (Video)  - Media

 

Η καμήλα διέσχισε μέσα σε μια κοπιαστική εβδομάδα περισσότερα από 150 χιλιόμετρα κάτω από τον καυτό ήλιο και τις παγωμένες νύχτες της ερήμου. Οι ιδιοκτήτες της την πούλησαν σε έναν αγοραστή. Το ζώο όμως φαίνεται δεν άντεχε να ζει μακριά τους. 
Έτσι ένα βράδυ δάγκωσε και έκοψε τα σχοινιά και άρχισε να περπατάει με κατεύθυνση το χωριό οπού έμεναν οι ιδιοκτήτες της. Μάλιστα δεν διέσχισε μόνο έρημο αλλά και δρόμους και άλλα χωριά που βρήκε στο πέρασμα της. 
Όταν επιτέλους έφτασε έξω από την κατοικία των παλαιών της αφεντικών σωριάστηκε εξουθενωμένη στο έδαφος. Το κορμί και το πρόσωπο της ήταν γεμάτο σχισίματα και ουλές που έγιναν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της. 
Οι παλαιοί ιδιοκτήτες της τα έχασαν και της πρόσφεραν αμέσως νερό αλλά και φαγητό, μιας και το ζώο είχε να φάει πολλές μέρες. Το περιστατικό δε συνέβη στην Αφρική αλλά στην Κίνα στα σύνορα με τη Μογγολία. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27