24/01/2021 18:37:34

Πιστή καμήλα περπάτησε μόνη 7 μερόνυχτα στην έρημο για να βρει τα αφεντικά της που είχε χάσει (video)

Πιστή καμήλα περπάτησε μόνη 7 μερόνυχτα στην έρημο για να βρει τα αφεντικά της που είχε χάσει (video) - Media

 

Η καμήλα διέσχισε μέσα σε μια κοπιαστική εβδομάδα περισσότερα από 150 χιλιόμετρα κάτω από τον καυτό ήλιο και τις παγωμένες νύχτες της ερήμου. Οι ιδιοκτήτες της την πούλησαν σε έναν αγοραστή. Το ζώο όμως φαίνεται δεν άντεχε να ζει μακριά τους. 
Έτσι ένα βράδυ δάγκωσε και έκοψε τα σχοινιά και άρχισε να περπατάει με κατεύθυνση το χωριό οπού έμεναν οι ιδιοκτήτες της. Μάλιστα δεν διέσχισε μόνο έρημο αλλά και δρόμους και άλλα χωριά που βρήκε στο πέρασμα της. 
Όταν επιτέλους έφτασε έξω από την κατοικία των παλαιών της αφεντικών σωριάστηκε εξουθενωμένη στο έδαφος. Το κορμί και το πρόσωπο της ήταν γεμάτο σχισίματα και ουλές που έγιναν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της. 
Οι παλαιοί ιδιοκτήτες της τα έχασαν και της πρόσφεραν αμέσως νερό αλλά και φαγητό, μιας και το ζώο είχε να φάει πολλές μέρες. Το περιστατικό δε συνέβη στην Αφρική αλλά στην Κίνα στα σύνορα με τη Μογγολία. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.