search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς: «Να έρθει η έκθεση Πισσαρίδη στη Βουλή»

14.07.2020 18:36
Παππάς: Εκτός προοδευτικού μπλοκ ο Σημίτης - Media

 

Έναν χρόνο μετά τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε, σε «στενό κύκλο», την ενδιάμεση έκθεση της επιτροπής Πισσαρίδη για το σχέδιο ανάπτυξης της οικονομίας» αναφέρει σε δήλωση του ο Νίκος Παππάς σημειώνοντας ότι αυτό δεν αρκεί.

Ειδικότερα στη δήλωσή του ο Νίκος Παππάς αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, επί διακυβέρνησής του, ολοκλήρωσε τη σύνταξη και ξεκίνησε την υλοποίηση της ολιστικής αναπτυξιακής στρατηγικής της Ελλάδας, η οποία προέκυψε μέσα από διαβούλευση με φορείς από κάθε κλάδο της οικονομίας και κάθε γωνιά της χώρας.

Η ΝΔ, αφού απέρριψε χωρίς αιτιολογία την εν λόγω στρατηγική, άφησε τη χώρα να βαδίζει στα τυφλά. Έναν χρόνο μετά τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε, σε «στενό κύκλο», την ενδιάμεση έκθεση της επιτροπής Πισσαρίδη για το σχέδιο ανάπτυξης της οικονομίας.

Αυτό δεν αρκεί. Η ΝΔ οφείλει να δώσει την έκθεση στη δημοσιότητα, να τη φέρει στη Βουλή, να τη θέσει σε διαβούλευση. Κόμματα, φορείς, οργανωμένη επιχειρηματικότητα και τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να έχουν λόγο μέχρι την τελική διαμόρφωση του σχεδίου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:06