search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Πανελλήνιες 2020: Παράταση μέχρι την Δευτέρα για την υποβολή μηχανογραφικών – Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

15.07.2020 06:27
Πανελλήνιες 2020: Παράταση μέχρι την Δευτέρα για την υποβολή μηχανογραφικών - Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων - Media

 

Tη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου τα μεσάνυχτα.

Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία, θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, τελευταία ημέρα υποβολής του Μηχανογραφικού.

Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι βαθμολογίες όλων των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50