search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:07
MENU CLOSE

Ανατροπή στα Tρίκαλα: Σε ανήλικη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στο λόφο του Προφήτη Ηλία

15.07.2020 08:44
Ανατροπή στα Tρίκαλα: Σε ανήλικη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στο λόφο του Προφήτη Ηλία - Media

 

Συνεχείς και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την τραγωδία που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης στα Τρίκαλα, με τον εντοπισμό μιας νεκρής νεαρής γυναίκας στο λόφο του Προφήτη Ηλία.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε νεκρή έξω απ’ το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία ήταν ηλικίας περίπου 30 ετών -λόγω του σωματότυπου και των χτυπημάτων που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα- τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ένα ανήλικο κορίτσι!

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για μια 16χρονη, αλβανικής καταγωγής, η οποία έμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα πάντα με πηγές του trikalavoice.gr εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30