search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:27
MENU CLOSE

20χρονος Έλληνας έκανε 48 μέρες ποδήλατο για να γυρίσει από Σκωτία – Ήταν αποκλεισμένος λόγω κορωνοϊού (photos)

15.07.2020 10:30
20χρονος Έλληνας έκανε 48 μέρες ποδήλατο για να γυρίσει από Σκωτία – Ήταν αποκλεισμένος λόγω κορωνοϊού  (photos) - Media

20χρονος Έλληνας γύρισε με ποδήλατο από Σκωτία – Έκανε 48 μέρες να επιστρέψει στην οικογένεια του

Ο 20χρονος Κλέων Παπαδημητρίου έκανε ποδήλατο για 7 εβδομάδες για να γυρίσει στη οικογένεια του, όταν ακυρώθηκαν οι πτήσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Κλέων, διένυσε 3.500 χιλιόμετρα πάνω στο ποδήλατό του, ξεκινώντας από το Αμπερντίν της Σκωτίας όπου σπούδαζε, φτάνοντας στην Αθήνα μετά από 48 ημέρες.

Kleon Papadimitriou, pictured here in southern Germany

Σύμφωνα με το CNN, ο 20χρονος είχε αποκλειστεί στη Σκωτία λόγω κορονοϊού, ενώ όλοι του οι φίλοι είχαν καταφέρει να επιστρέψουν στις πόλεις τους. Ο ίδιος είχε κλείσει τρεις πτήσεις επιστροφής στην Ελλάδα, από νωρίς τον Μάρτιο, οι οποίες ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας.

This was Papadimitriou's luxurious hotel room for most of the trip

Σε συνέντευξή του στο CNN ο νεαρός είπε για το ταξίδι του:

“Μόλις τώρα καταλαβαίνω πόσο μεγάλο ήταν αυτό το επίτευγμα. Έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, για τα όριά μου, για τις δυνάμεις μου και τις αδυναμίες μου. Και θα έλεγα ότι πραγματικά ελπίζω ότι το ταξίδι ενέπνευσε τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο να βγει από τη ζώνη άνεσής του και να δοκιμάσει κάτι νέο, κάτι μεγάλο”.

Papadimitriou packed canned goods and bread for his 48-day trip

Ο Κλέων απογοητεύτηκε όταν ακυρώθηκε και η τελευταία πτήση που είχε κλείσει για να επιστρέψει στην Ελλάδα και αποφάσισε να αγοράσει τον εξοπλισμό που χρειαζόταν για να επιστρέψει. Στην αρχή κανείς δεν τον πίστευε, γι’ αυτό και η οικογένειά του συμφώνησε στο να επιστρέψει με το ποδήλατο καθώς θεωρούσαν ότι ήταν απλά μια ιδέα που θα παρατούσε τελικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:26