search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:47
MENU CLOSE

Ο Banksy έδειξε για πρώτη φορά και για λίγο το πρόσωπό του (Video)

15.07.2020 13:33
Ο Banksy έδειξε για πρώτη φορά και για λίγο το πρόσωπό του (Video) - Media

 

Ένα νέο γκράφιτι του Banksy εμφανίστηκε στο μετρό του Λονδίνου.

Ο street artist, του οποίου το πρόσωπο και η ταυτότητα παραμένουν άγνωστα, μοιράστηκε το νέο του έργο που δημιούργησε σε συρμό του London Underground.

Ο ίδιος ανέβασε το βίντεο με τη «δράση» του στο Instagram, το οποίο ονόμασε «if you don’t mask – you don’t get», ενθαρρύνοντας τους επιβάτες να φορούν μάσκα.

Ο καλλιτέχνης φόρεσε στολή και μάσκα επαγγελματία καθαριστή και μπήκε στο μετρό, όπου φιλοτέχνησε μερικούς άτακτους αρουραίους να φτερνίζονται αλλά και να χρησιμοποιούν μάσκες ως αλεξίπτωτα.

Η Transport for London, ωστόσο, δήλωσε ότι το έργο αφαιρέθηκε «πριν από μερικές ημέρες» σύμφωνα με την «αυστηρή πολιτική κατά των γκράφιτι».

Ο ίδιος ο Bansky μάς έδωσε μας μικρή «γεύση» από το πρόσωπό του, καθώς είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε από τόσο κοντινή λήψη.

Μάλιστα, έβαλε και την υπογραφή του στην πόρτα του οδηγού ενώ βγαίνοντας από το μετρό έγραψε στον τοίχο «I got lockdown but I get up again».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

. . If you don’t mask – you don’t get.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Banksy (@banksy) στις

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33