search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Μυστήριο με τον θάνατο 16χρονης – Τι δείχνουν οι έρευνες (Video)

15.07.2020 14:49
Τρίκαλα: Μυστήριο με τον θάνατο 16χρονης – Τι δείχνουν οι έρευνες (Video) - Media

 

Τι δείχνουν οι έρευνες για το περιστατικό που συγκλονίζει από το πρωί τα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα και όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, στο σημείο του τραγικού συμβάντος στο λόφο του Προφήτη Ηλία έσπευσε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη και Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Αστέριος Μαντζιώκας.

Εξέτασαν το πτώμα του 16χρονου κοριτσιού και το χώρο γύρω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία όπου εκτελούνται έργα αποκατάστασης αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος του κοριτσιού να αποδίδεται σε πτώση από το καμπαναριό πιθανότατα. Φως πάντως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα.

Η 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής, ζούσε με την οικογένειά της στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Είχε μάλιστα και μια δίδυμη αδελφή και λόγω αυτού υπήρξαν και διαφορετικές εκδοχές για το που εθεάθη χθες βράδυ. Σύμφωνα με μαρτυρίες πάντως φέρεται να έφυγε τα ξημερώματα από το σπίτι της και να κατευθύνθηκε προς άγνωστο σημείο για να καταλήξει στον Αϊ Λιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45