search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:42
MENU CLOSE

Εξάχρονο αγοράκι μπήκε στη μέση για να σώσει τη μικρή του αδελφή από άγριο σκύλο – Τον δάγκωσε τόσο πολύ που έκανε 90 ράμματα στο πρόσωπο

15.07.2020 17:35
Εξάχρονο αγοράκι μπήκε στη μέση για να σώσει τη μικρή του αδελφή από άγριο σκύλο – Τον δάγκωσε τόσο πολύ που έκανε 90 ράμματα στο πρόσωπο - Media

 

Ο μικρούλης Bridger Walker, από το Cheyenne του Ουαιόμινγκ όταν είδε την 5χρονη αδερφούλα του να την κυνηγάει, ένα άγριο σκυλί, να τη ρίχνει κάτω και να την δαγκώνει, δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Όρμησε στον σκύλο και μπήκε στη μέση.


Έπιασε την μικρή από το χέρι και τη σήκωσε. Την τράβηξε μακριά και άρχισαν να τρέχουν. Όλη αυτήν την ώρα όμως το σκυλί είχε δαγκώσει το πρόσωπο του και δεν το άφηνε με τίποτε. Χρειάστηκε να επέμβουν περαστικοί αλλά και αστυνομικοί για να απεγκλωβίσουν το πρόσωπο του παιδιού από τα σαγόνια του σκύλου. 


Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να του κάνουν 90 ράμματα στο πρόσωπο από την άγρια αυτή επίθεση. «Το έκανα και θα το ξανάκανα για να σώσω την αδελφή μου» ήταν τα πρώτα λόγια του παιδιού όταν συνήλθε.
Μάλιστα η πράξη του αυτή συγκίνησε και αστέρες του χόλιγουντ όπως η Ανν Χάθαγουει η οποία σε ανάρτηση της αποκάλεσε τον μικρό, «ήρωα». 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:42