search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:46
MENU CLOSE

Το βιβλίο της ανιψιάς «τσουρουφλίζει» τον Τραμπ: «Ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο» (Photo/Video)

15.07.2020 17:38
Το βιβλίο της ανιψιάς «τσουρουφλίζει» τον Τραμπ: «Ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο» (Photo/Video) - Media
 
Το πολυαναμενόμενο βιβλίο της Μέρι Τραμπ, κόρης του θανόντος μεγαλύτερου αδερφού του προέδρου Τραμπ, του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, κυκλοφόρησε την Τρίτη εν μέσω δικαστικής διαμάχης για να απαγορευτεί η κυκλοφορία του και είναι ήδη μπεστ σέλερ στην Amazon.
 
Το βιβλίο έχει τίτλο “Υπερβολικά Πολλά αλλά Ποτέ Αρκετά: Πώς Η Οικογένειά μου Δημιούργησε τον Πιο Επικίνδυνο Άνθρωπο στον Κόσμο” και προσελκύει την προσοχή των ΜΜΕ, καθώς παρουσιάζει άγνωστες πτυχές των παιδικών χρόνων και της προσωπικής ζωής του προέδρου Τραμπ.

Η Μέρι Τραμπ είναι το πρώτο μέλος της προεδρικής οικογένειας που μιλάει τόσο ανοιχτά για τον πρόεδρο Τραμπ, αλλά και τα πάρε-δώσε εντός του Λευκού Οίκου. “Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εντελώς ανίκανος να ηγηθεί αυτής της χώρας και είναι απίστευτα επικίνδυνο να του επιτρέψουμε να το κάνει”, δήλωσε η Μέρι Τραμπ στο ABC και τον δημοσιογράφο George Stephanopoulos, στην πρώτη της συνέντευξη έπειτα από το “πράσινο φως” που της έδωσε ο δικαστής Γκρίνγουλντ για να προωθήσει το βιβλίο της.
Στην ερώτηση εάν βρισκόταν τώρα μπροστά στον Ντόναλντ Τραμπ τι θα επέλεγε να του πει, η Μέρι Τραμπ απάντησε: “Θα του έλεγα pαραιτήσου”. Συνέχισε προσθέτοντας: “Η χώρα μας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και έχουμε να πάρουμε μία απόφαση για το ποιοι θέλουμε να είμαστε και πού θέλουμε να βαδίσουμε. Είναι δύσκολο για μένα να επεξεργαστώ πόσα απαίσια πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα σε καθημερινή βάση στον Λευκό Οίκο. Δεν μπορώ να τον αφήσω έτσι απλά να καταστρέψει τη χώρα μου”.
 
Η ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ περιγράφει τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως έναν ψεύτη, ναρκισσιστή, η προσωπικότητα του οποίου διαμορφώθηκε από τον αυταρχικό πατέρα του. Ακόμη η Μέρι Τραμπ επέμεινε επίσης ότι ο ισχυρισμός της ότι ο Ντόναλντ Τραμπ πλήρωσε κάποιον για να κάνει τις εξετάσεις του γυμνασίου του, ώστε να μπορεί να προκριθεί στην περίφημο Wharton Business School, στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας, είναι αλήθεια.
 
Πηγή: news247
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41