search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:43
MENU CLOSE

Μαθήματα περί γυναικών…

30.08.2012 02:12
Μαθήματα περί γυναικών…  - Media

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Όταν μια ομάδα  υπογράφει ένα πλουσιοπάροχο  συμβόλαιο με ένα νεαρό αθλητή, έχει ως πρώτο μέλημα να διασφαλίσει  το δυνατόν την επένδυσή της. Όταν δίνεις εκατομμύρια σε έναν ταλαντούχο πιτσιρικά οφείλεις να φροντίσεις ώστε ο –συνήθως άμυαλος και ανώριμος- σταρ να παραμείνει στον ίσιο δρόμο. Και  να αποφεύγει τις σειρήνες.

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Όταν μια ομάδα  υπογράφει ένα πλουσιοπάροχο  συμβόλαιο με ένα νεαρό αθλητή, έχει ως πρώτο μέλημα να διασφαλίσει  το δυνατόν την επένδυσή της. Όταν δίνεις εκατομμύρια σε έναν ταλαντούχο πιτσιρικά οφείλεις να φροντίσεις ώστε ο –συνήθως άμυαλος και ανώριμος- σταρ να παραμείνει στον ίσιο δρόμο. Και  να αποφεύγει τις σειρήνες. Ήτοι τις εντυπωσιακές, σέξι γυναίκες που  θα πέσουν από δίπλα του με σκοπό  να επωφεληθούν από τα πλούτη και  την φήμη του και ως έχιδνες να δαγκώσουν ό ,τι μπορούν.

Το ΝΒΑ είναι  μακράν ο κορυφαίος οργανισμός σε θέματα προβολής, οργάνωσης και μάρκετινγκ. Πρόσφατα διοργάνωσε ειδικό σεμινάριο  όπου όλοι οι πρωτοεμφανιζόμενοι παίκτες  πήραν μαθήματα συμπεριφοράς και  αποφυγής συγκεκριμένων γυναικών.

Οι νεαροί που  πάνω τους οι ομάδες τους επενδύουν  πολλά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από χείλη ειδικών τι πρέπει να προσέχουν.

Ο εκπρόσωπος της  λίγκας Τόνι Γκάσκινς αναφέρθηκε σε ένα πολύ συγκεκριμένο λάθος που κάνουν πολλοί αθλητές. «Όταν ένας νεαρός αθλητής γίνεται σταρ νομίζει ότι έχει όλο τον κόσμο στα πόδια του. Σκέφτεται ότι αυτός είναι που βγάζει τα πολλά λεφτά, είναι διάσημος, οπότε μπορεί να κάνει ό, τι θέλει. Λάθος. Αν μια γυναίκα αφήνει τον άντρα της εν γνώσει της να την απατά, τότε 9 φορές στις 10 τον απατά και αυτή. Δεν νομίζω ότι θέλετε όταν λείπετε εκτός πόλης για αγώνα η γυναίκας σας να σκορπάει τα δικάσας λεφτά με κάποιον άλλο» είπε στους αστέρες του αύριο για να τους προσγειώσει.

Αυτό που πραγματικά θέλει το ΝΒΑ είναι να προστατεύσει τους παίκτες από τις χρυσοθήρες που θα τους περιβάλλουν τώρα που  έγιναν επαγγελματίες και έχουν  φήμη και χρήμα.

«Δύο πράγματα να προσέχεις: τα λεφτά σου και τις  γυναίκες» προειδοποίησε ο σούπερ σταρ Λεμπρόν Τζέϊμς το νεαρό Άντονι Ντέϊβις, νούμερο 1 στο ντραφτ αλλά την καλύτερη ατάκα την είπε ένας άλλος παίκτης, ο Κένταλ Μάρσαλ που θα παίξει για τους Φοίνξ Σανς:

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι γυναίκες ως είδος  είναι πιο έξυπνες από εμάς. Όταν προσελκύουμε ένα συγκεκριμένο τύπο γυναίκας πρέπει να αντιληφθούμε ότι ίσως ο λόγος που είναι μαζί μας δεν είναι ότι είμαστε οι πιο ωραίοι άντρες που γνώρισαν στη ζωή τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:43