20/10/2020 11:58:39

Τσιμτσιλή για Τσολάκη: «Δε θα έφευγε πρώτο όνομα από τον Alpha για να κάνει το πάνελ του Λιάγκα» (Video)

Τσιμτσιλή για Τσολάκη: «Δε θα έφευγε πρώτο όνομα από τον Alpha για να κάνει το πάνελ του Λιάγκα» (Video) - Media

 

Τη στάση των ανθρώπων του ΣΚΑΪ απέναντι στην Ελένη Τσολάκη σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κάνοντας λόγο -μεταξύ άλλων - για "ανεντιμότητα".

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη επιβεβαίωσε τη λήξη συνεργασίας της με τν σταθμό του Φαλήρου υποστηρίζοντας ότι δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιό της, αποκαλύπτοντας ότι δεν την κάλεσαν ούτε για ένα ραντεβού.

«Κάπου άκουσα, δεν είμαι σίγουρη αν το είπε η ίδια ή το άκουσα στα παρασκήνια, ότι ούτε καν έκανε ραντεβού. Αυτό, προσωπικά, το θεωρώ ανέντιμο. Παίρνεις έναν άνθρωπο, του τάζεις λαγούς με πετραχήλια, του υπόσχεσαι ότι θα είναι το καινούργιο σου πρόσωπο και δεν τον βλέπεις ούτε για έναν αποχαιρετισμό; Είναι ανέντιμο και άκομψο να το κάνεις στα τηλεοπτικά πρόσωπα και επειδή είμαστε μια μικρή αγορά, αν το κάνεις σε 3-4 πρόσωπα, μετά σου βγαίνει κι ένα όνομα, ότι… κοίτα, μην πας εκεί γιατί πας ως βασιλιάς και φεύγοντας δεν σου λένε ούτε γεια», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Ελένη για να πάει πάνελ στον Λιάγκα της υποσχέθηκαν τον “Αγρότη” και άλλα τόσα από πίσω. Δεν θα πήγαινε ξαφνικά η Ελένη, που έφυγε από εδώ πρώτο όνομα στον Alpha, να κάνει το πάνελ του Λιάγκα, αν δεν της είχαν υποσχεθεί κάτι άλλο. Όταν υπόσχεσαι σε έναν άνθρωπο, πρέπει τουλάχιστον να έχεις το σθένος να του πεις “δεν βγήκε, έκανες και το ατόπημα με τη φοιτήτρια, καλησπέρα…”.

Με ενοχλεί όταν παίρνεις έναν άνθρωπο, του κάνεις ραντεβού, του υπόσχεσαι, του βάζεις στο μυαλό του ένα ιδανικό σενάριο και στο τέλος δεν έχεις το σθένος να του πεις ούτε ένα γεια. Το θεωρώ ανέντιμο επαγγελματικά και δεν κοστίζει να πεις ένα γεια, είναι θέμα ευγένειας», είπε -μεταξύ άλλων - η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.