search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10
MENU CLOSE

Δήμαρχος Σκιάθου: Γίνονται 60 τεστ την ημέρα στο αεροδρόμιο

16.07.2020 07:47
Δήμαρχος Σκιάθου: Γίνονται 60 τεστ την ημέρα στο αεροδρόμιο - Media

 

«Από χθες ήρθαν οι πρώτοι Άγγλοι τουρίστες το νησί είναι έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια τους επισκέπτες» δήλωσε στον Θέμα 104,6 και τον Βασίλη Αδαμόπουλο ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θόδωρος Τζούμας.

Ο κ. Τζούμας περιέγραψε την αλυσίδα ελέγχων που έχει στηθεί στο νησί, ξεκινώντας από το αεροδρόμιο, όπου ομάδα στρατιωτικών γιατρών εξετάζουν τους επισκέπτες. «Κάθε μέρα πραγματοποιούνται περισσότερα από 60 τεστ στο αεροδρόμιο» τόνισε ο Δήμαρχος Σκιάθου και πρόσθεσε «είμαστε καλά οργανωμένοι για να είναι πραγματικότητα ότι μπορεί κανείς να κάνει διακοπές στη Σκιάθο φέτος το καλοκαίρι».

Ο κ. Τζούμας επισήμανε ότι φέτος «είναι διαφορετικό καλοκαίρι από τα άλλα αλλά δεδομένων των συνθηκών φέτος είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία να κάνουν διακοπές τον Αύγουστο με τιμές Ιουνίου» και απηύθυνε κάλεσμα στους Έλληνες τουρίστες να αδράξουν την ευκαιρία.

Σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα, «υπάρχει ξενοδοχείο κορωνοϊού σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα, θα πάει εκεί» ανέφερε ο Δήμαρχος, ενώ «αν είναι κάτι πιο βαρύ, θα ταξιδέψει στο Βόλο ή τη Λάρισα» σημείωσε.

Ως προς την τουριστική κίνηση, «αυτή τη στιγμή η πληρότητα είναι γύρω στο 25-30% τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνει στο 50%», αλλά «τα μηνύματα για το 2021 είναι πολύ αισιόδοξα οπότε περιμένουμε το 2021, για να αναστραφεί η κατάσταση» παρατήρησε. «Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας για τους κατοίκους του νησιού», κατέληξε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07