15/08/2020 02:11:55

Άλλη μια «μάχη» για τον Αγγελίδη: «Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου» (Photo)

Άλλη μια «μάχη» για τον Αγγελίδη: «Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου» (Photo) - Media

 

Σε μία ακόμη κρίσιμη χειρουργική επέμβαση πρόκειται να υποβληθεί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ο οποίος μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Δεκέμβριο του 2017, δίνει μάχη να αναρρώσει.

Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, δημοσίευσε στο Facebook μία σχετική φωτογραφία κατά την εισαγωγή του στο ΚΑΤ.
«Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου... ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός» ανέφερε στη δημοσίευσή της όπου φαίνεται να του κρατά το χέρι, πριν μπει στο χειρουργείο για την επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πρόκειται να υποβληθεί σε κρανιοπλαστική επέμβαση, προκειμένου να τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι του. Η δύσκολη χειρουργική επέμβαση είχε γίνει ξανά πριν κάποιους μήνες,ωστόσο, το αποτέλεσμα τότε δεν ήταν το επιθυμητό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.