search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41
MENU CLOSE

Απίστευτος καυγάς για μια χορεύτρια με μπικίνι – «Ντύσου, σε βλέπουν τα άγορια μου» (Photos)

16.07.2020 13:37
Απίστευτος καυγάς για μια χορεύτρια με μπικίνι - «Ντύσου, σε βλέπουν τα άγορια μου» (Photos) - Media
 
Απίστευτος καβγάς εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε μια μητέρα που έκανε βόλτα με τους γιους της και μια χορεύτρια απο το Μεξικό που γύριζε ένα βίντεο για το Tik Tok της.
 
Η νεαρή Aurea Miranda απολάμβανε τη μέρα της σε μια παραλία κοντά στη λίμνη Freedom φορώντας ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μπικίνι. Η νεαρή χορεύτρια είχε πάρει μαζί της την κάμερά της, ώστε να γυρίσει ένα βίντεο για τον λογαριασμό της στο Tik Tok, ωστόσο, συνέβη κάτι αναπάντεχο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurea Miranda (@5minwithaurea) on

Μια μητέρα που βρισκόταν στην ίδια περιοχή με τους γιους της, την πλησίασε και ξεκίνησε να της φωνάζει, λέγοντάς της να “ντυθεί” γιατί οι γιοι της έβλεπαν τα οπίσθιά της. Η έξαλλη μητέρα, μάλιστα, της είπε με ειρωνικό ύφος πως αν δεν έχει σορτς μαζί της, μπορεί να της δώσει η ίδια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurea Miranda (@5minwithaurea) on

“Βλέπεις εκείνα τα αγόρια εκεί πέρα; Έίναι τα παιδιά μου. Κοιτάζουν τα οπίσθιά σου, γιατί είναι σε κοινή θέα. Μήπως χρειάζεσαι σορτς; Γιατί έχω να σου δώσω. Κάλυψε τα οπίσθιά σου”, ακούγεται να λέει η γυναίκα στη νεαρή χορεύτρια, στο βίντεο που τράβηξε η τελευταία και που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurea Miranda (@5minwithaurea) on

Στο μεταξύ, όπως δείχνει η ίδια η Aurea Miranda στο βίντεο, η συγκεκριμένη μητέρα βρισκόταν αρκετά μέτρα μακριά από την ίδια.
 
Πηγή: news247
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:40