search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:29
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Μπογδάνος και Κασιδιάρης ξεδίπλωσαν το δηλητήριο του μίσους – Απάντηση Μπογδάνου μέσω Twitter

16.07.2020 16:17
ΣΥΡΙΖΑ: Μπογδάνος και Κασιδιάρης ξεδίπλωσαν το δηλητήριο του μίσους - Απάντηση Μπογδάνου μέσω Twitter - Media
 
Επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την παρουσία του στη συγκέντρωση κατά των προσφύγων και μεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός σημειώνει πως «στην Πλ. Βικτωρίας συναντήθηκαν ο ακροδεξιός λαϊκισμός που επί χρόνια καλλιεργεί η ΝΔ στο προσφυγικό με το εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής σε όποιο όνομα ή εκδοχή του. Μπογδάνος και Κασιδιάρης δίπλα-δίπλα, ξεδίπλωσαν όλο το δηλητήριο του μίσους και του ρατσισμού που η ελληνική κοινωνία ουδέποτε υιοθέτησε. Ακροδεξιά και ναζισμός πορεύτηκαν μαζί απόψε στο κέντρο της Αθήνας και οι μάσκες που φορούσαν δεν ήταν αρκετές για να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο».
 
Στη συνέχεια, ο κ. Ψυχογιός ασκεί κριτική και στην κυβέρνηση «που συνεχίζει να εξαθλιώνει κατατρεγμένους και να εμπαίζει τις τοπικές κοινωνίες, επενδύει συνειδητά στον κοινωνικό αυτοματισμό θέλοντας να στρέψει τους άνεργους, τους ‘σε αναστολή’, τους μικρομεσαίους που θα κλείσουν ή θα χάσουν το σπίτι τους, απέναντι στους πρόσφυγες και τις οικογένειές τους” και την κατηγορεί ότι “αντί να εφαρμόζει ένα σχέδιο στέγασης σε αξιοπρεπείς δομές με ευρωπαϊκά κονδύλια, επιλέγει το “χάος” οδηγώντας αναγνωρισμένους πρόσφυγες στο δρόμο, αδιαφορεί για την τοπική κοινωνία και εκθέτει τη χώρα ανεπανόρθωτα, όπως έγινε πρόσφατα με την κατακραυγή των αρμόδιων Υπουργών ως ‘ακροδεξιών’ στο Ευρωκοινοβούλιο. Και όλα αυτά εφαρμόζοντας ακραία καταστολή για να τρομοκρατήσει όσους και όσες διαδηλώνουν και διεκδικούν, καλύπτοντας για ακόμα μια φορά βουλευτές της που σπέρνουν ανενόχλητοι τα πιο σκοτεινά ένστικτα τορπιλίζοντας την κοινωνική συνοχή και ενεργοποιώντας μετεμφυλιακά σύνδρομα απέναντι στην Αριστερά και τις προοδευτικές δυνάμεις».
 
Καταλήγοντας, στη δήλωσή του επισημαίνει πως «στρέφονται όμως στην ουσία απέναντι στον ελληνικό λαό που εν μέσω κρίσης αποτέλεσε παράδειγμα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης για όλο τον κόσμο και που θα τους δώσει για μια ακόμα φορά την απάντησή του».
 
Ο ίδιος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter πως «θα είμαι στο δρόμο της Αθήνας όποτε οι ισλαμολάγνοι μπάχαλοι απειλούν τους συμπολίτες μου, όποτε μια νόμιμη συγκέντρωση απειλείται από μια παράνομη αντισυγκέντρωση. Θα είμαι στο δρόμο ως βουλευτής της μεγάλης ΝΔ κι ας βρυχάται από δίπλα και το φάντασμα του Χίτλερ. Συνηθίστε το!».

Σε άλλη δημοσίευση, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει πως: «Η χώρα κι οι πολίτες χόρτασαν από πολιτικές σνομπαρίες και υποκρισία. Δεν διστάζουμε να βγούμε στο δρόμο και να (τ´)ακούσουμε, δεν παραχωρούμε την Αθήνα στα άκρα, δεν δεχόμαστε κριτική από συριζαίους συνεργάτες των ναζί στο δημοψήφισμα και στη βουλή. Παρόντες δίνουμε λύσεις».
 

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας παρείχε πλήρη κάλυψη στον βουλευτή της ΝΔ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:29