search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Μπογδάνος ζωντανά στην τηλεόραση: Να σταματήσει ο αγενής να μου τηλεφωνεί

17.07.2020 06:11
bogdanos_0-4.jpg

 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν κρύβει ότι είναι οπαδός της αστικής ευγένειας. Και, φυσικά, το να τηλεφωνεί κανείς σε κάποιο επανειλημμένως τη μία φορά μετά την άλλη δεν περιγράφεται ως συμπεριφορά αστικής ευγένειας -πολλώ δε μάλλον όταν ο αποδέκτης της κλήσης «κλείνει» το τηλέφωνο, απορρίπτοντας την κλήση.

Όλα αυτά, λοιπόν, τα εξήγησε στον… τηλεοπτικό αέρα ο βουλευτής της ΝΔ, φανερά εκνευρισμένος, καλώντας τον «αγενή που τηλεφωνεί δέκα φορές συνεχόμενες» να σταματήσει να τον παίρνει.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Μπογδάνου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, όταν ο βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε εκνευρισμένος να πατά διαρκώς το κινητό του τηλέφωνο, μέσω του οποίου έδινε τη συνέντευξη εμφανιζόμενος με skype.

Όταν, λοιπόν, απολογήθηκε που διαρκώς πείραζε την συσκευή του επηρεάζοντας την εικόνα, τότε κάλεσε τον «αγενή» -όπως ο ίδιος τον χαρακτήρισε- να… σταματήσει να τηλεφωνεί αν τον βλέπει στο δελτίο. Και τα τηλεφωνήματα σταμάτησαν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:30