search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18
MENU CLOSE

Ο Μάστορας απαντά στα αρνητικά σχόλια: «Βαρεθήκαμε τον δεξιό συντηρητισμό και το αριστερό political correctness» (Video)

17.07.2020 10:31
Ο Μάστορας απαντά στα αρνητικά σχόλια: «Βαρεθήκαμε τον δεξιό συντηρητισμό και το αριστερό political correctness» (Video) - Media

 

Την απάντησή σου στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το music video «Viktoria», του νέου τραγουδιού ου συγκροτήματος Μέλιsses με τον dj Kas, έδωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Tο τραγούδι βρέθηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο YouTube. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Μιχελόπουλου, ενώ πρωταγωνιστεί η νέα σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Χριστίνα Παπαδέλλη.

«Οι Mέλιsses έχουν τραγουδήσει τα τελευταία 10 χρόνια με επιτυχία τα εξής τραγούδια: “Κρυφά”, “Έλεγες”, “Τίκι Τίκι” (έχει rap κουπλέ), “Όπως Εγώ” (rap κουπλέ από NiVo), “More Than That” (disco), “Lonely Heart”, “Κύμα”, “Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι”, “Δεν Με Νοιάζει”, “Είμαι Αλλού” (disco με autotune κουπλέ), “Ένα Λεπτό” (λαϊκό τραγούδι με Δημήτρη Μπάση), “Δεν Έχω Ιδέα”, “Μισή Καρδιά”, “Καίγομαι Και Σιγολιώνω” (παραδοσιακό τραγούδι), “Στην Καρδιά”, “Stand By Me Now” (EDM), “Γιατί”, “Μόνη Επιλογή” και πολλά άλλα, που όχι απλά δεν ανήκουν στο ίδιο “είδος” μουσικής, αλλά θα έλεγε κανείς ότι ένας καλλιτέχνης αποκλείεται να μπορεί να τα αγγίξει όλα ταυτόχρονα.
Κι όμως, μετά από 10 χρόνια, είμαστε ακόμα εδώ… Προτείνω λοιπόν να τσιλάρετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την “Viktoria” που είναι πολύ ερωτευμένη και το 2020 απελευθερωμένα και απενοχοποιημένα καυλ@@@ (χαλαρώστε, είναι απλά μια λέξη), γιατί βαρεθήκαμε τον δεξιό συντηρητισμό και το αριστερό political correctness…
Αααα και που ‘στε… Το τραγούδι αυτό, όπως όλα όσα έχουμε βγάλει, εκτός από τον “Κινέζο” (πλακίτσα), το αγαπώ, με τρελαίνει, με ανεβάζει και χαίρομαι που αρέσει και στους περισσότερους» έγραψε στο YouTube ο frontman του συγκροτήματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18