search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Stand Up Comedians: Κύμα αλληλεγγύης στους Άλ. Τιτκώβ και Θ. Λάλο – Συνελήφθησαν σε αντιφασιστική διαδήλωση (Video/Photos)

17.07.2020 10:35
Βερολίνο: Διαδήλωση αντιεμβολιαστών, ακροδεξιών και συνωμοσιολόγων που αντιτίθενται στα μέτρα για τον περιορισμό της covid-19  - Media

 

Τεράστιο κύμα αλληλεγγύης έχει σαρώσει τα social media με τους Έλληνες stand up comedians να στέκονται στο πλευρό των δύο συλληφθέντων στην αντιφασιστική διαδήλωση στην Πλατεία Βικτωρίας, Αλέξανδρο Τιτκώβ και Θανάση Λάλο. 

Με αναρτήσεις τους στα social media Έλληνες κωμικοί εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον συνάδελφό τους Αλέξανδρο Τιτκώβ, ο οποίος συνελήφθη και ξυλοκοπήθηκε μαζί με τον μουσικό Θωμά Λάλο από άνδρες της ομάδας Δράση, μετά το τέλος της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στην πλατεία Βικτωρίας την Τετάρτη.

Σύσσωμη σχεδόν η ελληνική σκηνή της stand up κωμωδίας, ζητά μέσω των αναρτήσεών της την γνωστοποίηση του συμβάντος και του περιστατικού του ξυλοδαρμού, το οποίο έχει καταγραφεί σε βίντεο, ενώ κάνουν λόγο για σύλληψη βασισμένη σε ψευδή ενοχοποιητικά στοιχεία. 

“Η γνωστοποίηση και κοινοποίηση του συμβάντος, καθώς και του οπτικού υλικού, είναι σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεσης και την στήριξη στους αντιφασίστες συλληφθέντες, ώστε να αφεθούν ελεύθεροι”, αναφέρει το κείμενο που ανήρτησαν την Πέμπτη στις σελίδες τους οι κωμικοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:59