search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:00
MENU CLOSE

«Ξεπούλησε» με το… καλημέρα το βιβλίο της ανιψιάς του Τραμπ: Σχεδόν 1 εκατ. αντίτυπα από την πρώτη ημέρα (photo)

17.07.2020 10:36
Τραμπ: «Κάποιος» στην FDA θέλει να καθυστερήσει το εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό - Media

 

Το βιβλίο της ανιψιάς του Τραμπ, που εκθέτει τη ζωή του προέδρου των ΗΠΑ, πούλησε από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του περίπου ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Η ανιψιά του Τραμπ, Μέρι Τραμπ, δημοσίευσε το βιβλίο της ” Πάρα Πολλά και Ποτέ Αρκετά” και πούλησε 950.000 αντίτυπα, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Η περιγραφή του βιβλίου είναι “Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο” και αναφέρεται στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Guardian, το βιβλίο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 14/07, έφτασε στην κορυφή της λίστας των best sellers της Amazon. Η Μέρι Τράμπ, στο βιβλίο της αποκαλύπτει πολλές συγκλονιστικές πληροφορίες για τον θείο της, που ίσως θα επηρεάσουν αρκετά τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών.

Η συγγραφέας, στο βιβλίο της, περιγράφει με χρονολογική σειρά τα γεγονότα που βοήθησαν στο να δημιουργηθεί ένας τόσο βλαβερός άνθρωπος, ενώ δίνονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα λεπτομέρειες, που αφορούν το σκοτεινό ιστορικό της οικογένειας Τραμπ.

Η Μέρι, έχει δώσει αμέτρητες συνεντεύξεις αυτήν την εβδομάδα στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Σε μία από τις συνεντεύξεις της, η οποία κυκλοφόρησε την Πέμπτη, η συγγραφέας περιέγραψε τον πρόεδρο ως έναν άνθρωπο με έντονες ρατσιστικές απόψεις.

 

” Μεγαλώνοντας άκουγα πολλές φορές την λέξη που ξεκινάει από το γράμμα ν (n), ή πολλές αντισημιτικές φράσεις “.

Σε μια διαφορετική συνέντευξή της την ίδια εβδομάδα, ζήτησε από τον Τραμπ να παραιτηθεί ως πρόεδρος, καθώς είπε ότι δεν είναι ικανός για αυτήν την δουλειά.

Η Μέρι, κατάφερε να δημοσιεύσει το βιβλίο της, μετά από πολλές δικαστικές διαμάχες που έδωσε με τον πρόεδρο, καθώς ο ίδιος ισχυριζόταν ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει αυτό το βιβλίο, επειδή κατά τον ίδιο, η ανιψιά του είχε υπογράψει ένα συμφωνητικό εμπιστευτικότητας και τήρησης απορρήτου των γεγονότων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48