search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:15
MENU CLOSE

Κοζάνη: Προφυλακιστέος ο 45χρονος με το τσεκούρι – Βρισκόταν σε σύγχυση και δεν μίλησε σε ανακριτή και εισαγγελέα

17.07.2020 11:20
Επίθεση στην Κοζάνη: Κρίσιμη η κατάσταση των δύο εφοριακών - Media

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 45χρονος δράστης της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό υπαλλήλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanilife.gr, o 45χρονος βρισκόταν σε σύγχυση και δεν είπε λέξη σε ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ φέρεται να είχε απλανές βλέμμα και δεν συνοδευόταν από δικηγόρο.

Η μεταφορά του εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης έγινε με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο δράστης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή παρουσίασε αλλόκοτη συμπεριφορά, θα μεταχθεί στις φυλακές Γρεβενών.

«Ήθελε να σκοτώσει»

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μια αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενη στο τμήμα που δέχθηκε την επίθεση ανέφερε ότι «ο δράστης μπήκε πρώτα μέσα στο τμήμα Κεφαλαίου και κατόπιν έστριψε και μπήκε στο τμήμα Εισοδήματος. Ένας συνάδελφος του υπέδειξε ότι δεν μπορεί να μπει μέσα αλλά χρειάζεται να πάρει το αριθμημένο χαρτάκι της προτεραιότητας. Χωρίς να πει κουβέντα ξεκρέμασε από την πλάτη του ένα μικρό σακίδιο έβγαλε το τσεκούρι και χτύπησε τον Πέτρο… Η επόμενη κίνηση του ήταν να χτυπήσει δυο φορές την Δώρα… Στο τέλος και όταν όλοι φώναζαν κι έτρεχαν δεξιά κι αριστερά πανικόβλητοι αυτός είπε “τώρα σας άρεσε; Καλά να πάθετε…”».

Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι η επίθεση από τον δράστη έγινε με μανία και χωρίς να πει, στην αρχή της επίθεσης, το παραμικρό. Ο προϊστάμενος της εφορίας και ένας άλλος υπάλληλος που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον δράστη, κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν όταν αυτός κινήθηκε εναντίον του πρώτου, κραδαίνοντας το τσεκούρι και εκείνη τη στιγμή, ο δεύτερος κινήθηκε έγκαιρα και κατάφερε να τον συγκρατήσει.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:15