search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:27
MENU CLOSE

Άνδρες προσοχή: Διαβάστε τι μπορείτε να πάθετε εάν βλέπετε πολύ πορνό

17.07.2020 12:33
Άνδρες προσοχή: Διαβάστε τι μπορείτε να πάθετε εάν βλέπετε πολύ πορνό  - Media

 

Μια μελέτη Δανών και Βέλγων επιστημόνων ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω και να χτυπήσει δυνατά το καμπανάκι για όσους άνδρες βλέπουν συνέχεια πορνό ή και προτιμούν να βλέπουν πορνό από το να κάνουν έρωτα. 
Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν είναι ανησυχητικά καθώς 3 στους δέκα άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη, έδειξαν να διεγείρονται σεξουαλικά περισσότερο όταν βλέπουν πορνό παρά όταν κάνουν σεξ. 
Επίσης σύμφωνα με τη μελέτη οι άνδρες που παρακολουθούν πολύ πορνό διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας όταν κάνουν σεξ με τη σύντροφο τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι άλλα έχουν στο μυαλό τους και άλλα γίνονται με τη σύντροφο τους. Νομίζουν ότι το σεξ είναι ταινία πορνό και συχνά απογοητεύονται ή τουλάχιστον έτσι λένε εκείνοι. 
Οι ερευνητές ζήτησαν από 3.267 άνδρες άνω των 16 ετών στο Βέλγιο και τη Δανία να απαντήσουν σε 118 ερωτήσεις σχετικά με τον αυνανισμό, τη συχνότητα παρακολούθησης πορνό και τη σεξουαλική δραστηριότητα.  
Από τους άνδρες που ερωτήθηκαν, ο μέσος όρος εβδομαδιαίας παρακολούθησης πορνό ήταν περίπου 70 λεπτά, με τους περισσότερους να συμμετέχουν σε ατομικές περιόδους μεταξύ πέντε και 15 λεπτών.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πορνό προϋποθέτει τον τρόπο που βλέπουμε το σεξ», λέει ο επικεφαλής της έρευνα καθηγητής De Win και προσθέτει. «Μόνο το 65% των ανδρών ένιωσε ότι το σεξ με έναν σύντροφο ήταν πιο συναρπαστικό από το να βλέπεις πορνό.»
Η μελέτη παρουσιάστηκε σε συνέδριο Ουρολογίας -που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης- και διαπίστωσε ότι σχεδόν ο ένας στους τέσσερεις άνδρες (23 τοις εκατό) που παρακολουθούσε πορνό ,κάτω των 35 ετών είχε κάποιο επίπεδο στυτικής δυσλειτουργίας.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:26