search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:20
MENU CLOSE

Αρνήθηκε να βάλει μάσκα, τον πυροβόλησαν αστυνομικοί

17.07.2020 13:49
Καναδάς: Άρχισε η διανομή του εμβολίου της Moderna με 168.000 δόσεις - Media
 
Νεκρός από πυρά αστυνομικών κατέληξε ένας 73χρονος στον Καναδά, ο οποίος αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τη σύσταση υπαλλήλου καταστήματος να φορέσει μάσκα και έτσι κλήθηκε η αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης, στην κομητεία Haliburton του Οντάριο, περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το Τορόντο.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και επιτέθηκε σε υπάλληλο σούπερ μάρκετ, ενώ ακολούθως τράπηκε σε φυγή. Αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο του υπόπτου αλλά το απέφυγαν «προς το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ωστόσο, έχοντας δει τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου του, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 73χρονου.
 
Εκεί, κατά την εκδοχή της αστυνομίας, υπήρξε μια «αλληλεπίδραση» έξω απ’ το σπίτι και δύο αστυνομικοί άνοιξαν πυρ. Ο άνδρας πυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η αστυνομία, αναφέρεται ότι οι ερευνητές βρήκαν ένα πιστόλι και ένα ημι-αυτόματο όπλο στην σκηνή.
 
Γείτονας του θύματος δήλωσε στο CBC News πως ο 73χρονος ήταν ένας «πολύ μοναχικός άνθρωπος». «Έχτισε ένα μεγάλο νέο σπίτι, δεν είχε πάρε – δώσε με κανένα… Δεν μιλούσε καν. Δεν θέλει κανένα γύρω του, ξέρετε…Είχε μεγάλες πινακίδες “μην περνάτε”», είπε ο γείτονας.
 
Πηγή: tvxs.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17