search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Πρόστιμα σε ΣΚΑΪ και Star για την κάλυψη της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου

17.07.2020 14:42
Πρόστιμα σε ΣΚΑΪ και Star για την κάλυψη της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου - Media

 

Οι ποινές που επιβλήθηκαν στα δύο κανάλια έχουν να κάνουν με την δημοσιοποίηση «εγγράφων της ποινικής διαδικασίας», δηλαδή του ιατροδικαστικού πορίσματος για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, από τις εκπομπές «Μαζί Σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη, τον Νοέμβριο του 2018.

Ο ΣΚΑΪ είχε παραπεμφθεί για διατάξεις που αφορούν την «υποχρέωση ακριβούς παρουσίασης γεγονότων», την «υποχρέωση μη υποκατάστασης αστυνομικών και ανακριτικών αρχών» και την «υποχρέωση μη δημοσιοποίησης εγγράφων ποινικής προδικασίας» μετά από καταγγελίες 9 πολιτών, και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ μόνο για την τελευταία παράβαση.

Αντιστοίχως, το Star κλήθηκε σε απολογία για παραβίαση των ίδιων διατάξεων μετά από 34 καταγγελίες πολιτών, και θα κληθεί να καταβάλλει 30 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για την «υποχρέωση μη δημοσιοποίησης εγγράφων ποινικής προδικασίας».

Πηγή: e-tetradio.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:07