search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο από την αστυνομία σε ζευγάρι που επιχείρησε να αυτοκτονήσει (Video)

17.07.2020 14:59
Άγριο ξύλο από την αστυνομία σε ζευγάρι που επιχείρησε να αυτοκτονήσει (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε φάρμα της περιοχής Πραντές της Ινδίας. Ένας άνδρας και η σύζυγος του που είναι μέλη της κάστας Νταλίτ, ήπιαν φυτοφάρμακο για να αυτοκτονήσουν επειδή καταστράφηκε η σοδειά τους. 
Άνδρες και γυναίκες του χωριού ενημέρωσαν την αστυνομία ότι μέσα στο χωράφι ένα ζευγάρι ήπιε φυτοφάρμακο για να αυτοκτονήσει. Σε λίγη ώρα έφτασαν στο χωράφι άνδρες της αστυνομίας που επιχείρησαν να πάρουν το ζευγάρι και να το πάνε στο νοσοκομείο. 
Άνδρας και γυναίκα ήταν όμως αποφασισμένοι να πεθάνουν. Αγκαλιάστηκαν και δεν το κουνούσαν από εκεί. Τότε οι αστυνομικοί με κάτι μεγάλα ξύλινα ραβδιά στα χέρια άρχισαν να τους χτυπούν για να αφήσει ο ένας τον άλλον.
Τα χτυπήματα έπεφταν βροχή αλλά το ζευγάρι παρέμενε σφιχταγκαλιασμένο. Τελικά ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του (μπορεί από το φυτοφάρμακο, μπορεί και από τα χτυπήματα) και μόνο έτσι κατάφεραν να τους χωρίσουν και να τους πάνε στο νοσοκομείο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:10