search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:27
MENU CLOSE

Νέες αποκαλύψεις στη δίκη του Τζόνι Ντεπ: Η σχέση του Ίλον Μασκ με την Άμπερ Χερντ – Οι μεταμεσονύκτιες επισκέψεις

17.07.2020 16:46
Νέες αποκαλύψεις στη δίκη του Τζόνι Ντεπ: Η σχέση του Ίλον Μασκ με την Άμπερ Χερντ - Οι μεταμεσονύκτιες επισκέψεις - Media
 
Πολύ αργά το βράδυ έφθανε στο ρετιρέ στο Λος Άντζελες ο Ίλον Μασκ, όπου τον περίμενε η Άμπερ Χερντ όταν ο πρώην σύζυγός της έλειπε από την πόλη, όπως κατέθεσε υπάλληλος της διαχειρίστριας εταιρείας του οικοδομικού συγκροτήματος, στο οποίο ο Ντεπ ήταν ιδιοκτήτης πέντε διαμερισμάτων.
 
Όπως κατέθεσε ο Αλεχάντρο Ρομέρο, που εργαζόταν στο κτίριο, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla ερχόταν κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα, συνήθως γύρω στις 23.00 ή τα μεσάνυχτα και “πάντα θα ερχόταν όταν ο κ. Ντεπ δεν ήταν σπίτι” επεσήμανε ο Ρομέρο στη δίκη που συνεχίζεται για ένατη μέρα στο Λονδίνο. Ο Ντεπ κατηγορεί τη Χερντ ότι είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη της SpaceX προτού χωρίσουν το 2016. Στην δήλωση μάρτυρα ο Ρομέρο σημειώνει ότι ο κ. Μασκ επισκέφθηκε κάποιες φορές, ενώ η κ. Χερντ του είχε δώσει το τηλεχειριστήριο για το γκαράζ του κτιρίου αλλά και κλειδί για να μπαίνει στο ρετιρέ του Τζόνι Ντεπ.
 
Από τον Μάρτιο του 2015 και μετά, η κ. Χερντ δεχόταν επισκέψεις συχνά μέσα στη νύχτα, γύρω στις 23.00 ή τα μεσάνυχτα από τον κ. Έλον Μασκ. Αρχικά, στις πρώτες φορές, δεχόμουν κλήση από την κ. Χερντ που μου έλεγε να δώσω πρόσβαση στο γκαράζ στον κ. Μασκ και μετά να τον στείλω στο ρετιρέ. Αφού έκανε κάποιες επισκέψεις, η κ. Χερντ του έδωσε το δικό του χειριστήριο για το γκαράζ και κλειδί για το ρετιρέ του κ. Ντεπ. Πιστεύω την επισκέφθηκε κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα και πάντα θα την επισκεπτόταν όταν ο Ντεπ δεν ήταν στο σπίτι”.
 
Όπως επεσήμανε “οι δικές μου υποχρεώσεις ήταν να τσεκάρω τους επισκέπτες, να προωθώ την αλληλογραφία και να διασφαλίζω την ασφάλεια του κτιρίου περιλαμβανομένης και της υποχρέωσης να ελέγχω γύρω το κτίριο και να ελέγχω το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Συνήθως εργαζόμουν από τις 4 το απόγευμα έως τη μία το ξημέρωμα από Δευτέρα έως την Παρασκευή. Μερικές φορές κ’άνω και υπερωρίες όταν υπάρχει δυσλειτουργία στην πύλη του γκαράζ και δεν υπάρχει άλλος να μείνει το βράδυ”.
 
Παράλληλα, ο κ. Ρομέρο είπε στο δικαστήριο ότι δεν είδε μώλωπες, αμυχές, πρήξιμο, κόκκινα σημάδια, ή άλλα τραύματα στο πρόσωπο της κυρίας Χερντ, έπειτα από ένα φημολογούμενο περιστατικό βίας εκ μέρους του Ντεπ τον Μάιο του 2016.
 
Επίσης, ο σωματοφύλακας Τράβις ΜακΓκίβερν για εφτά χρόνια δήλωσε ότι ήταν η Χερντ που επετίθετο και είχε πετάξει ένα κουτάκι αναψυκτικού στον πρώην σύζυγό της. Ο ίδιος έγραψε ότι ήταν παρών σε καβγά του ζευγαριού όπου ενώπιόν του η Χερντ που ήταν στο ύψος της σκάλας πέταξε στην πλάτη του Ντεπ ένα κουτάκι αναψυκτικού γεμάτο και μετά τον έφτυνε από απόσταση, ενώ άρχισε να πετά κι άλλα αντικείμενα. Του έριξε ακόμη και την τσάντα της. Ο ίδιος σημειώνει ότι έπιασε την τσάντα στον αέρα και έμεινε κοντά στον ηθοποιό για να μην τον χτυπήσουν τα αντικείμενα που πέταγε η σύζυγός του. Ωστόσο περίπου 10 λεπτά πριν φύγουν η Χερντ επιτέθηκε και έριξε μπουνιά στο μάτι του Ντεπ.
 
Επίσης, η ηθοποιός Κάθριν Κένταλ, συνήγορος του κινήματος #MeToo επιτέθηκε τόσο εναντίον της Sun όσο και της Άμπερ Χερντ για την οποία είπε ότι επινόησε την ιστορία για να εκβιάσει τον Ντεπ, ενώ σημείωσε ότι: “Ποτέ δεν ήθελα να είμαι σε άρθρο που αποκαλεί τονΤζόνι Ντεπ βίο με τη γυναίκα του. Σας είπα ότι δεν ξέρω αν αυτό είχε κάποια αλήθεια. Άκουσα πολλές φορές ότι αυτή ήταν που ήταν βίαιη μαζί του… Όλο το άρθρο έγινε για να τον δυσφημήσει. Είπα ξανά και ξανά ότι δεν ξέρω αν της έχει προκαλέσει ποτέ κακό… Σας λέω ότι παρερμηνεύσατε και σκοπίμως πήρατε πράγματα που είπα τα οποία όπως καταλαβαίνω τώρα εξυπηρετούσαν τον σκοπό σας να δυσφημήσετε τον Τζόνι Ντεπ. Σας είπα ότι άκουσα ότι η Άμπερ Χερντ τον χτυπούσε” γράφει μεταξύ άλλων η 50χρονη ηθοποιός.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26