search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του ΤΤ

30.08.2012 10:43
Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του ΤΤ - Media

Ανεστάλη προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ανεστάλη προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οι έντονες πιέσεις στην μετοχή αποδίδονται στις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν είναι βιώσιμο.

Πάντως, το ΧΑΑ και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν προχώρησαν σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του ΤΤ πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης, κρίνοντας ότι με τις δηλώσεις του κ. Στουρνάρα υπήρξε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για τις εξελίξεις στην τράπεζα.

Πριν την αναστολή η μετοχή του ΤΤ κατέγραφε απώλειες 29,71%, στα 0,1680 ευρώ.

Για απαξίωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με στόχο το «ξεπούλημά» του έκανε λόγο ο υπεύθυνος του Τομέα Οικονομικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς.

Ο κ. Μαριάς κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ότι «ζήλεψε τη δόξα του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου» και άρχισε «να τον συναγωνίζεται με δηλώσεις τύπου Τιτανικού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55