search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Ο κορωνοϊός τρομάζει τα κανάλια εν όψει της νέας σεζόν – Tι σχεδιάζουν

18.07.2020 10:10
Ο κορωνοϊός τρομάζει τα κανάλια εν όψει της νέας σεζόν - Tι σχεδιάζουν  - Media

 

Σε… δόσεις θα γίνει η πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημες ημερομηνίες, τα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους.

Άλλωστε απέχουμε μόλις λίγους μήνες από την έναρξη της νέας σεζόν. Σύμφωνα με τη «Realife» τα κανάλια που θα βασιστούν στα ριάλιτι θα ξεκινήσουν νωρίτερα το πρόγραμμά τους το φθινόπωρο που μας έρχεται.

Αυτό σημαίνει ότι ΣΚΑΪ και Star θα μπουν στη μάχη νωρίτερα, τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Στα δύο κανάλια αναμένονται το «Big Brother» και το «GNTM» αντίστοιχα. Μάλιστα το ριάλιτι μοντέλων θα επιτρέψει για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά τη συμμετοχή και σε άνδρες μοντέλα.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο ALPHA και ο ΑΝΤ1 που βασίζουν το πρόγραμμά τους στη μυθοπλασία θα μπουν αργότερα στον ανταγωνισμό. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά οι σταθμοί που βασίζονται σε σειρές, λόγω και της δύσκολης οικονομικά συγκυρίας δε θέλουν να ξεκινήσουν πολύ νωρίς μην ξεμείνουν από υλικό όπως συνέβη και τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο κορωνοϊός δεν έχει φύγει. Είναι λογικό να υπάρχει κλίμα φόβου αφού τυχόν δεύτερο «πάγωμα» της ψυχαγωγίας θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την τηλεοπτική αγορά.

Με πληροφορίες από dailymedia.com.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12