search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:03
MENU CLOSE

Συνελήφθη μέλος του Ρουβίκωνα μετά από μήνυση Μπογδάνου – Ο βουλευτής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

18.07.2020 11:58
Συνελήφθη μέλος του Ρουβίκωνα μετά από μήνυση Μπογδάνου - Ο βουλευτής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο - Media

 

Δεν εμφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά μέλους της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» για ανάρτηση στα social media κατά της στοχοποίησης της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου από τον βουλευτή. 

Την είδηση της σύλληψης του μέλους του Ρουβίκωνα εκανε γνωστή ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ που σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για την αποτελεσματικότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συμμετείχε την περασμένη Τετάρτη σε αντιπροσφυγική διαδήλωση στην πλατεία Βικτωρίας, στην οποία παρευρέθηκε και το πρώην στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Στη συνέχεια ο νεοδημοκράτης βουλευτής εγκάλεσε τον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 όπου εργάζεται η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουμάντου για το ρεπορτάζ της για τη συγκέντρωση, ζητώντας ουσιαστικά την απόλυσή της. Το σχόλιο που έκανε στα social media το στέλεχος του Ρουβίκωνα αφορούσε τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου. 

Η επίθεση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη δημοσιογράφο είχε προκαλέσει, μεταξύ άλλων, και την έντονη αντίδραση του 9.84 αλλά και του Παρατηρητηρίου για τη Δίκη της ΧΑ (Golden Dawn Watch) του οποίου είναι μέλος η δημοσιογράφος. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59