search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Κώστας Μακεδόνας: Το ατύχημα με το αεροπλάνο, η Μοσχολιού και το «πάρ’ το Λίζα»

18.07.2020 16:29
Κώστας Μακεδόνας: Το ατύχημα με το αεροπλάνο, η Μοσχολιού και το «πάρ

 

Ο γνωστός και δημοφιλής τραγουδοποιός ς βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν 12 χρόνια, όταν στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης έπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον εκπαιδευτή του σε δύσβατη περιοχή στη Μαλακάσα, αλλά και για το πως έγινε επιτυχία το τραγούδι «Πάρ’ το Λίζα» μίλησε -μεταύ άλλων- στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» ο Κώστας Μακεδόνας. 

Στην ερώτηση τι περνούσε από το μυαλό του την ώρα της πτώσης του ελικοπτέρου, ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε: «Τα πάντα! Πάρα πολλά. Είναι ελάχιστα τα δευτερόλεπτα, αλλά πέρασαν από πολύ σοβαρά, όπως ότι θα έχω πεθάνει ή ότι θα έχω τραυματιστεί πολύ σοβαρά, μέχρι και αστεία πράγματα. Να, ήθελα να φύγω εκτός Αθήνας μια-δυο μέρες μετά και έλεγα: ‘’Κοίτα να δεις τώρα που θα ακυρωθεί και το ταξίδι!’’. Είναι ασύλληπτο πόσα περνάνε από το μυαλό ενός ανθρώπου. (…)Η στιγμή που ησύχασα ήταν όταν μετά από τρεις ώρες φάνηκε ένα ελικόπτερο και μας βρήκε. Σωθήκαμε και οι δυο. Δεν είχαμε χάσει τις αισθήσεις μας, αλλιώς θα είχαμε καεί».

Με αφορμή βίντεο που προβλήθηκε από την πρώτη του συνεργασία με τη Βίκυ Μοσχολιού, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά μια άγνωστη λεπτομέρεια για τη σχέση τους. «”Ήταν σαν να έβλεπα το γιο μου, μοιάζουμε πολύ”! Η Βίκυ με αγαπούσε πολύ! Από την πρώτη στιγμή μου είχε πει “ο γιος μου, που τον έχασα, θα ήταν τώρα στην ηλικία σου”, είχε κάποια άτυχη γέννα. Και της έκατσε αυτό, σαν να είμαι ο γιος της που είχε χάσει και με αντιμετώπισε έτσι όλα τα χρόνια», είπε ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο Κώστας Μακεδόνας αφηγήθηκε, επίσης, πώς το γνωστό του τραγούδι “Παρ’ το Λίζα”, από μια πλάκα, έγινε σπουδαία επιτυχία!

«Το “Μόνο μια φορά” είχε κάνει μπαμ σε όλους. Ήμουν με τον Σταμάτη Κραουνάκη και κάναμε πρόβα. Τότε δεν υπήρχαν τα κινητά και βγήκα λίγο έξω να πάρω ένα τηλέφωνο από το σταθερό και να πάω και στην τουαλέτα. Και γυρνώντας μου λέει ο Σταμάτης “κοίτα τι έγραψα τώρα που έλειπες”. Με άκουσε που μιλούσα στο τηλέφωνο και του ήρθε ως πλάκα με τη Λίζα. Και έγραψε αυτό το τραγούδι. Γελάσαμε πολύ και το παίξαμε στην εταιρεία, αλλά όχι με την προοπτική να βγει. Και κόντεψαν να μας πνίξουν από την εταιρεία, μας είπαν “έχετε τρελαθεί, αυτό είναι τεράστια επιτυχία. Δεν θα το βάλετε στο δίσκο;”. Και τελικά μπήκε στο δίσκο», είπε ο Κώστας Μακεδόνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18