search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:48
MENU CLOSE

Ετοιμάζει comeback η Ελένη Μενεγάκη; – «Συζητά με τον ΑΝΤ1» αναφέρει δημοσίευμα

18.07.2020 19:22
Ελένη Μενεγάκη: Στα Άχλα της Άνδρου με ροζ μπικίνι (Photo) - Media

 

Την 1η Ιουλίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η Ελένη Μενεγάκη. Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης είπε αντίο στην τηλεόραση μετά από σχεδόν 30 χρόνια διαρκούς παρουσίας. Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει την απόφασή της ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

Στο τέλος της αποχαιρετιστήριας εκπομπής της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» έρχεται να βάλει φωτιά στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η Ελένη Μενεγάκη είναι σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Μάλιστα όπως αναφέρεται οι διαπραγματεύσεις γίνονται για να παρουσιάσει βραδινό σόου στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Τονίζεται μάλιστα ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον ΑΝΤ1 έχουν περάσει από χίλια κύματα. Η ίδια είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον σταθμό το 1995 και παρουσίασε με τεράστια επιτυχία τον «Πρωινό καφέ» εκτοξεύοντας την καριέρα της.

Η μεταγραφή της στον ALPHA το 2005 συντάραξε το τηλεοπτικό τοπίο και έφερε ρωγμές στις σχέσεις της με το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος γιατρός και φαίνεται και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Προς το παρόν η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της στην αγαπημένη της Άνδρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ξανθιά παρουσιάστρια αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση και εφόσον αποφασίσει να συνεχίσει πολλοί σταθμοί θα της στρώσουν «κόκκινο χαλί».

Πηγή: dailymedia.com.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:47