search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:50
MENU CLOSE

Πόλο: Νταμπλ στις γυναίκες ο Ολυμπιακός

18.07.2020 21:29
Πόλο: Νταμπλ στις γυναίκες ο Ολυμπιακός - Media

 

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για δεύτερη φορά στην τριετή ιστορία του θεσμού το κύπελλο υδατοσφαίρισης γυναικών, καθώς στον τελικό του final-4, που διεξήχθη απόψε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου, επιβλήθηκε πολύ εύκολα του Νηρέα Χαλανδρίου με 16-4. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν παραπάνω από εμφανής και οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν πολυ άνετα στο θρίαμβο και ολοκλήρωσαν το νταμπλ, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του 2018.

Ο Χάρης Παυλίδης άφησε εκτός 15άδας του τελικού τις Ασημάκη, Τσουκαλά και Σταματοπούλου, αλλά αυτό ουδόλως επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Η νεανική ομάδα του Νηρέα άντεξε για περίπου 4,5 λεπτά, μέχρι να ανοίξει το σκορ σε κόντρα η Ελευθερία Πλευρίτου. Ακολούθησαν δύο διαδοχικά γκολ της Βάσως Πλευρίτου, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 3-0 και τα πράγματα να… παίρνουν το δρόμο τους. Χωρίς καν να φορτσάρουν, οι «ερυθρόλευκες» ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 7-0 στο ημίχρονο και στο 10-0, πριν η Τορνάρου πετύχει το πρώτο γκολ για την ομάδα του Χαλανδρίου, στα μέσα της τρίτης περιόδου. Ο Παυλίδης έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής σε νεαρές αθλήτριες (Κανετίδου, Δούλη, Σιούτη, Φουντωτού, Χαλδαίου) κι αυτό συνέβαλε στο να μην ανοίξει υπερβολικά η «ψαλίδα», σε ένα ματς που δεν θύμιζε σε τίποτα τελικό.

Πολυτιμότερη παίκτρια, αλλά και πρώτη σκόρερ του final-4 (έξι γκολ), αναδείχθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου και καλύτερη τερματοφύλακας η Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-0, 5-2, 4-2
Διαιτητές: Μπιράκης, Μαρκοπούλου
Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 3, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Κρίστμας, Μαργ. Πλευρίτου, Δούλη 1, Β. Πλευρίτου 3, Σιούτη 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα, Φουντωτού, Χαλδαίου 1
ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Νεφ. Κοβάσεβιτς, Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά, Πάτερου, Τορνάρου 1, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Δ. Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Σ. Κοβάσεβιτς, Κοτσαύτη, Παναγιώτη

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:50