search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:30
MENU CLOSE

Τατσόπουλος για Μπογδάνο: Ο Mini-Me δεν είναι φασίστας, είναι ψώνιο!

19.07.2020 11:45
Τατσόπουλος για Μπογδάνο: Ο Mini-Me δεν είναι φασίστας, είναι ψώνιο! - Media

 

Αποκαλώντας τον Mini-Me, τον χαρακτήρα από τους χιουμοριστικές ταινίες του Austin Powers, και ο Πέτρος Τατσόπουλος τα έχωσε στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε: «Ο Mini-Me δεν είναι φασίστας. Ο Mini-Me είναι ψώνιο. Την έχει ψωνίσει με την πάρτη του. Εάν τον εκλάβεις ως ψώνιο, no problem: τον ψηφίζεις ή δεν τον ψηφίζεις, αναλόγως εάν ψηφίζεις ή δεν ψηφίζεις για χαβαλέ. Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που θα ξεγελαστείς και θα τον εκλάβεις ως φασίστα. Εάν είσαι κι εσύ φασίστας, τον ψηφίζεις ως ομοϊδεάτη σου και συνακόλουθα απογοητεύεσαι, διότι ο Mini-Me δεν είναι φασίστας. Εάν δεν είσαι φασίστας, δεν ψηφίζεις το κόμμα του, διότι δεν ψηφίζεις κόμματα που στεγάζουν φασίστες. Όπως λένε και στα χωριά μας: loose-loose situation σε κάθε περίπτωση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28